Algemeen

Nieuwe foto's 'X-Men: Dark Phoenix' onthullen een hoop verwijderde scènes met Jessica Chastain?

Deze fotograaf heeft wat mooie plaatjes van de productie gemaakt!

door Jeffrey Kouters om 15:51 in Algemeen
Er zijn nieuwe foto's van X-Men: Dark Phoenix opgedoken. Fotograaf Philippe Bossé heeft namelijk een reeks nieuwe beelden gedeeld die een interessant kijkje bieden achter de schermen van de superheldenfilm. Een aantal foto's tonen scènes die niet in de uiteindelijke film te zien zijn. Dit artikel bevat spoilers!

Het spectaculaire treingevecht aan het einde van de film is ongetwijfeld hét hoogtepunt van Dark Phoenix. Op de de foto's is te zien hoe Vuk (Jessica Chastain) zich buigt over een uitgeschakelde Beast (Nicholas Hoult) en zich een weg baant richting Magneto (Michael Fassbender). Het treingevecht is overigens niet geregisseerd door Simon Kinberg. Uit de aftiteling blijkt namelijk dat stuntcoördinator Brian Smrz de regie van deze scène heeft verzorgd.

Identiteit
De identiteit van Chastains personage is lang geheim gehouden. In de film wordt onthuld dat zij Vuk speelt, een D'Bari. Volgens de geruchten zou zij in de oorspronkelijke versie (dus voordat de reshoots plaatsvonden) een Skrull spelen. Vermoedelijk zijn veel van haar scènes weggeknipt en aangepast. De foto's van Bossé lijken daar ook op te wijzen.

Jonge Jean Grey
Er is ook een afbeelding van een verwijderde scène te zijn waarin een jonge Jean Grey (gespeeld door actrice Summer Fontana) uit de gecrashte auto van haar ouders stapt.


Dark Phoenix draait momenteel in de bioscoop!

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

PRIME

Avatar

Lol... De beste scene was niet eens van Kinberg?

Thiver

Avatar

PRIME "Lol... De beste scene was niet eens van Kinberg?"

Niet bijster vreemd, toch? Kinberg had van tevoren geen enkele regie-ervaring terwijl Brian Smrz dat volop heeft.

Xenolicker

Avatar

De scenes in New York en in de ruimte zijn ook niet mis. Sterke X-Menfilm, ga 'm kijken voor het te laat is!

dakai-world

Avatar

Dark Phoenix is echt een flatliner. Niet bijster speciaal, maar vooral eendimensionaal. Vooral Jessica Chastain, ik was oprecht glad vergeten dat zij in de film zat.

Wat was haar rol nu in de film? Ze stond erbij en keer erna, is volgens mij het meest accurate beschrijving van haar rol.

Thiver

Avatar

dakai-world "Wat was haar rol nu in de film? Ze stond erbij en keer erna, is volgens mij het meest accurate beschrijving van haar rol."

Geen idee of het waar is, maar ik hoorde ergens de theorie dat haar scènes zodanig zijn opgenomen dat in de montage het hele aliensubplot zou kunnen worden geschrapt en van dit personage een soort denkbeeldige raadgever van Jean Grey (à la Tyler Durden) kon worden gemaakt. Dat zou misschien nog best aardig werken ook, al was het maar omdat je dan niet als twaalfde film in een reeks ineens het bestaan van buitenaardse wezens hoeft te erkennen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair