Nieuwe foto's 'X-Men: Dark Phoenix' onthullen een hoop verwijderde scènes met Jessica Chastain?

Nieuwe foto's 'X-Men: Dark Phoenix' onthullen een hoop verwijderde scènes met Jessica Chastain?

Deze fotograaf heeft wat mooie plaatjes van de productie gemaakt!

Er zijn nieuwe foto's van X-Men: Dark Phoenix opgedoken. Fotograaf Philippe Bossé heeft namelijk een reeks nieuwe beelden gedeeld die een interessant kijkje bieden achter de schermen van de superheldenfilm. Een aantal foto's tonen scènes die niet in de uiteindelijke film te zien zijn. Dit artikel bevat spoilers!

Het spectaculaire treingevecht aan het einde van de film is ongetwijfeld hét hoogtepunt van Dark Phoenix. Op de de foto's is te zien hoe Vuk (Jessica Chastain) zich buigt over een uitgeschakelde Beast (Nicholas Hoult) en zich een weg baant richting Magneto (Michael Fassbender). Het treingevecht is overigens niet geregisseerd door Simon Kinberg. Uit de aftiteling blijkt namelijk dat stuntcoördinator Brian Smrz de regie van deze scène heeft verzorgd.

Identiteit
De identiteit van Chastains personage is lang geheim gehouden. In de film wordt onthuld dat zij Vuk speelt, een D'Bari. Volgens de geruchten zou zij in de oorspronkelijke versie (dus voordat de reshoots plaatsvonden) een Skrull spelen. Vermoedelijk zijn veel van haar scènes weggeknipt en aangepast. De foto's van Bossé lijken daar ook op te wijzen.

Jonge Jean Grey
Er is ook een afbeelding van een verwijderde scène te zijn waarin een jonge Jean Grey (gespeeld door actrice Summer Fontana) uit de gecrashte auto van haar ouders stapt.


Dark Phoenix draait momenteel in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair