Algemeen

Waarom Hemsworth en Thompson gecast werden in 'Men in Black: International'

Was het niet raar na 'Thor: Ragnarok'?

door Niels van Arkel om 21:42 in Algemeen
Men in Black International is de nieuwste toevoeging aan de Men in Black-franchise. Met het vertrek van Tommy Lee Jones en Will Smith moesten de hoofdrollen opnieuw worden verdeeld. Collider sprak met de schrijvers van de sequel over het castingsproces.

Het proces startte met de casting van Agent H. (Chris Hemsworth). "We hadden niet zo'n hele lange lijst", zegt producente Laurie MacDonald, het moest een man zijn en hij moest een Brits of Brits-achtig accent bezitten. Hij moet het Bond-eske een beetje bezitten, maar ook wel wat ervaring hebben in het comic-genre. Chris was de eerste die we in gedachte hadden. Hij zei ja!
Door de casting van Hemsworth hadden ze ook Thor: Ragnarok gezien, waardoor ze ook op het spoor van Tessa Thompson zijn gekomen. "Ze leek ons perfect als Molly, Gary (F. Gary Gray) vond haar fantastisch... Maar het was wel een beetje raar, een beetje makkelijk. Maar het werkt! Het is een goed stel samen. Als je weet dat iets werkt, waarom zou je het dan niet doen?Men in Black International is vanaf 20 juni te zien in de bioscoop.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SeanDeNiro

Avatar

Dit is zo'n harde faal, cynisme is niet eens nodig. Gezamenlijk bezitten ze minder charisma dan de kleine teen van Smith of Jones.

ridjieddo

Avatar

Heb zondag gecheckt, leuke film , zeer aangenaam verrast en moest toch een paar keer grinniken. Hoop dat ze een vervolgfilm maken!

Sunspot

Avatar

Verwacht er niet veel van

Timothy

Avatar

Ik weet dat het niet gewenst is om taalfouten te noemen, maar 'hij zij ja'... Serieus?

NieuwsFilm

meest populair