Twee grote namen in nieuwe Eastwood-film 'The Ballad of Richard Jewell'

Twee grote namen in nieuwe Eastwood-film 'The Ballad of Richard Jewell'

Het begint een interessante cast te worden!

Zoals nu wel bekend is regisseur Clint Eastwoord bezig met een nieuw passieproject: The Ballad of Richard Jewell. Er wordt steeds meer bekend over de film, maar er zijn ook nog steeds veel onzekerheden. Vandaag werden een aantal nieuwe namen aan de cast toegevoegd. En niet de minste namen.

Variety weet ons te melden dat Olivia Wilde (Tron) en Jon Hamm (Baby Driver) toegevoegd zijn aan de cast van Richard Jewell.

Wilde gaat verslaggeefster van de Atlanta Journal Kathy Scruggs spelen. De journaliste had de leiding over het onderzoeksdossier en de zoektocht naar de dader. John Hamm gaat een FBI-agent spelen die onderzoek deed naar de bomaanslag.

Al gecast in belangrijke rollen zijn Paul Walter Hauser en Sam Rockwell. Ooit moesten Jonah Hill en Leonardo diCaprio deze rollen gaan spelen.

De film is volgens de nieuwste geruchten gebaseerd op een artikel van Marie Brenner over het leven van Richard Jewell, die zichzelf met dwang moest aangeven als dader van de bombardementen tijdens de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta.



Wat de nieuwe releasedatum van The Ballad of Richard Jewell wordt, is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair