Algemeen

Twee grote namen in nieuwe Eastwood-film 'The Ballad of Richard Jewell'

Het begint een interessante cast te worden!

door Niels van Arkel om 21:34 in Algemeen
Zoals nu wel bekend is regisseur Clint Eastwoord bezig met een nieuw passieproject: The Ballad of Richard Jewell. Er wordt steeds meer bekend over de film, maar er zijn ook nog steeds veel onzekerheden. Vandaag werden een aantal nieuwe namen aan de cast toegevoegd. En niet de minste namen.

Variety weet ons te melden dat Olivia Wilde (Tron) en Jon Hamm (Baby Driver) toegevoegd zijn aan de cast van Richard Jewell.

Wilde gaat verslaggeefster van de Atlanta Journal Kathy Scruggs spelen. De journaliste had de leiding over het onderzoeksdossier en de zoektocht naar de dader. John Hamm gaat een FBI-agent spelen die onderzoek deed naar de bomaanslag.

Al gecast in belangrijke rollen zijn Paul Walter Hauser en Sam Rockwell. Ooit moesten Jonah Hill en Leonardo diCaprio deze rollen gaan spelen.

De film is volgens de nieuwste geruchten gebaseerd op een artikel van Marie Brenner over het leven van Richard Jewell, die zichzelf met dwang moest aangeven als dader van de bombardementen tijdens de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta.Wat de nieuwe releasedatum van The Ballad of Richard Jewell wordt, is nog niet bekend.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Maakt goeie films die gast

Orko

Avatar

Is dit trouwens het laatste project van good old Clint? Leuk dat Don Draper mee doet, maar ik blijf hem toch altijd als Don Draper zien.

Thiver

Avatar

Sunspot "Maakt goeie films die gast"

Ik neem aan dat je zijn laatste twee films niet hebt gezien...?

NieuwsFilm

meest populair