Algemeen

Eerste online reacties 'Annabelle Comes Home'

Weet de duivelse pop voor een vierde keer te slagen?

door Arjen Rooseboom om 08:12 in Algemeen
Na het wat middelmatige Annabelle uit 2014 en het (volgens velen) al veel betere Annabelle: Creation uit 2017, verschijnt over een week Annabelle Comes Home in het alsmaar uitbreidende Conjuring Universe. De eerste online reacties op social media stromen binnen en het lijkt erop dat dit derde deel niet alleen gewoon goed is, maar tot nu toe verreweg het beste wordt uit de hele spin-off serie.

Eric Eisenberg van CinemaBlend prijst het verhaal en spanningsopbouw de hemel in: "Opgewonden kan ik zeggen dat de film uitstekend is, een trilogie die bij elk vervolg verbetert. De cast is fantastisch, de monsteraanvallen zijn verrassend slim en de hele ervaring is superleuk. Een grote overwinning voor The Conjuring Universe".

Erik Davis van Fandango was ook zeer complimenteus: "De jumpscares vallen nooit in herhaling, de humor zit op het juiste moment en er zijn genoeg enge entiteiten om je de stuipen op het lijf te jagen".

Jonathan Barkan van Dread Central gaat niet echt specifiek op de details in, maar zijn reactie is kort en helder: "Ik houd van deze film, het is een echte knaller en ik kan hem niet genoeg aanbevelen"!

Silas Lesnick van Moviebill is ook een fan: "Het doet me deugd te melden dat 'Annabelle Comes Home' geweldig is! Het heeft een doordacht script, fantastische uitvoeringen en het breidt de franchise op enkele hele slimme manieren uit. Maar meestal is het vooral een hoop plezier"!

Tenslotte vond Eric Francisco van Inverse dat de horrorprent meer doet dan hij zou moeten doen: "Het is een sfeervolle sensatie die The Conjuring Universe definitief als HET horrorfilmuniversum neerzet".

Het verhaal begint kort na de openingsscène van The Conjuring. De pop laat boze geesten ontwaken in het huis van Ed en Lorraine Warren (Patrick Wilson en Vera Farmiga) en richt zich vervolgens op hun dochter Judy (McKenna Grace) en haar babysitters. Vanaf 27 juni in de bioscoop!1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pennywise2017

Avatar

Yess, hoe fijn is dit om te horen. Trailer is vet, maar het verhaal spreekt me niet aan. Hopelijk weet de film me te verrassen.

NieuwsFilm