Algemeen

Honest Trailer pakt Marvel-filmuniversum aan en Marvel Studios toch wel naar Comic Con?

Heel overtuigend is het niet wat Honest Trailer laat zien.

door Bram de Groot om 10:44 in Algemeen
De nieuwigheid is er wel vanaf, maar de Honest Trailers van Screen Junkies blijven doorgaans vermakelijk om even naar te kijken. In de 300e editie van Honest Trailer richten de criticasters het vizier op het complete Marvel Cinematic Universe, een filmuniversum dat mogelijk toch groots aanwezig is tijdens Comic Con in San Diego.

Als eerste het werk van Screen Junkies. Het team heeft de nieuwe Honest Trailer volgegooid met 11 jaar Marvel Cinematic Universe, uiteraard met beelden uit films van Iron Man uit 2008 tot Spider: Far From Home uit 2019. Heel grondig wordt de reeks niet aangepakt, maar dat wordt ook wel lastig in slechts een kleine tien minuten voor de 'Neverending Story'.


Toch naar San Diego?
Volgens Deadline is Marvel Studios toch aanwezig tijdens San Diego Comic-Con in juli. Er wordt volgens de website een grootse Hall H-presentatie voorbereid. Er is uiteraard nog niets bekend over de inhoud, maar een eerste indruk op Phase IV behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast zou Marvel iets kunnen zeggen over de plannen met X-Men en Fantastic Four en de Disney+ series, zoals Loki.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair