Celebrity

Van verkrachting beschuldigde Max Landis mocht set 'Chronicle' (2012) niet bezoeken

De zoon van regisseur John Landis zit diep in de nesten.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Rik Timmer om 12:59 in Celebrity
Het zit scenarist Max Landis momenteel niet mee. De 33-jarige zoon van regisseur John Landis (The Blues Brothers, An American Wolf in London) wordt al jaren geassocieerd met vrouwonvriendelijk gedrag, maar nu is kennelijk de maat vol. Diverse ex-vriendinnen en andere vrouwen hebben deze week Landis van verschillende zaken beschuldigd, waaronder emotionele mishandeling, fysiek misbruik en verkrachting. Als we één regisseur mogen geloven zit er zeker waarheid in de aanklachten. Dat onthulde Josh Trank via een tweet.

De 35-jarige Amerikaan is o.a. verantwoordelijk voor Fan4stic en Chronicle, wat zijn regiedebuut was. Het verhaal van de laatstgenoemde titel bedacht hij samen met Landis, het schrijven van het scenario liet hij aan hem over. Volgens de tweet van Trank wist de filmmaker van Landis af en wilde dan ook helemaal niet dat hij in de buurt van de opnames was.

Gruwelen
Trank schrijft: "Ik geloof 100% in elk woord van het artikel dat over Max gaat. Ik had hem verboden de opnames van 'Chronicle' te bezoeken. En ik heb hem niet meer gesproken sinds 2012. Ik word er kotsmisselijk van als ik de gruwelen lees die hij zoveel vrouwen heeft aangedaan. Ben buitengewoon verdrietig."

Wurgen
Het artikel waar Trank naar verwijst kan je hier terugvinden, geschreven door The Daily Beast. In het grote stuk gaan ze dieper in op Landis' verleden. Ook kan je de beschuldigingen teruglezen. Velen van zijn ex-vriendinnen beweren dat ze door hem zijn verkracht en dat hij hen continue mishandelde. Een vrouw wier identiteit geheim blijft zegt dat hij haar ook weleens wurgde. Landis draait al een paar jaar mee in Hollywood. Hij is o.a. verantwoordelijk voor de scenario's van American Ultra, Victor Frankenstein en Bright.
10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chris23

Avatar

Ik heb dr geen verstand van hoor maar ik was in de veronderstelling dat Max zo ruig als een kokosmat is.

@ Friet : Andy heeft blijkbaar inmiddels `n eigen youtube kanaal https://www.youtube.com/watch?v=fpu0SR0-7OI
@Master : was idd genieten die Neil Breen aflevering.

Frietgezicht

Avatar

Ken hem van Movie Fights. Irritant figuur.

Hoe zou het met Andy gaan?

Master Of Films

Avatar

Frietgezicht "Ken hem van Movie Fights. Irritant figuur."

En ik ken hem van Red Letter Media met hun Best of the Worst. Je zag al dat die Max een vreemd figuur was, maar die Best of the Worst episode was al legendarisch geworden vanwege Neil's Breen Double Down.


Artificialis

Avatar

Die arme dames. Dan leef je na Fifty Shades of Grey helemaal toe naar je eigen SM avondje, schijnt het in de realiteit toch tegen te vallen hè? Max Landis ziet er overigens uit als een scharminkel, dit soort beschuldigen komen toch wat geloofwaardiger over richting types als Jason Momoa.

Pronk47

Avatar

Trank heeft groot gelijk dat Max niet mag komen.

Lord Bono

Avatar

Goed dat die mafkees nu mag boeten voor z'n daden. Echt een totaal idioot gezien zijn uitspraken en acties.

RoberPaulsen

Avatar

Dus als je een verkrachter ben en ondervindt daar hinder van dan zit het je niet mee?
Het zat Volkert van der G ook niet echt mee, na die moord moest hij echt lang in de tbs kliniek zitten en mocht hij niet eens Omaar naar het buitenland. Ik had echt met hem te doen

PRIME

Avatar

@Artificialis Mag hopen dat dat sacrasme is?

Sunspot

Avatar

Ken die gast niet, maar zegt wel iets dat hij niet eens bij Trank zijn opnames mocht zijn, al die vrouwen ook, maar goed, wordt dus onderzocht

Thiver

Avatar

Master Of Films "Je zag al dat die Max een vreemd figuur was, maar die Best of the Worst episode was al legendarisch geworden vanwege Neil's Breen Double Down."

"There's no God for you now, Rich Evans!"

nieuwslaatste nieuws

meest populair