Nieuwe problemen tijdens opnames van 25ste James Bond-film

Nieuwe problemen tijdens opnames van 25ste James Bond-film

Deze keer met een wel zeer opmerkelijke oorzaak.

Het maken van de 25ste James Bond-film verloopt tot dusver niet op rolletjes. Eerst was het onduidelijk of Daniel Craig nog wel wilde terugkeren, vervolgens was het een probleem om een regisseur voor de film te vinden. Danny Boyle stapte met veel onvrede op en werd vervangen door Cary Fukunaga. Tijdens de opnames wist Craig zich te blesseren en waren ook al veel meldingen van ruzies tijdens de productie. Het volgende gerucht betreffende onrust op de set is ook weer erg opvallend.

Een productielid zou gesproken hebben met het Britse The Sun, het roddelblad dat eerder ook al melding maakte van een explosie die een deel van de set vernietigde en een crewlid in het ziekenhuis deed belanden. Volgens hem was regisseur Fukunaga drie uur te laat op set, omdat hij verwikkeld zat in een heftig potje gamen op zijn Playstation. Dit terwijl iedereen op hem stond te wachten. Het gevolg was dat cast en crew het weekend door moesten werken, ondanks vaderdag. Door eerdere problemen lopen de opnames inmiddels schijnbaar al flink achter op schema.

Onvrede op set
De sfeer op de set wordt er dan ook niet beter op, als we The Sun en hun contactpersoon moeten geloven. "Er één grote muiterij gaande op set. Het is erg genoeg dat Cary te laat was om te filmen en iedereen liet wachten. Dat de crew nu overuren moet maken is echter de laatste druppel. Hij was drie uur te laat, iedereen was pissig. Er is al een hoop gedoe omdat we achterlopen op schema. Veel crewleden waren niet bereid om vaderdag te laten schieten voor deze film. Het is gedoemd te mislukken", aldus het productielid tegenover het Engelse blad.

De regisseur zelf ontkende de geruchten inmiddels echter op zijn Instagram. Zoals het vaak met dit soort producties gaat, komt de waarheid pas later boven water.

Dit bericht bekijken op Instagram

Our Production Designer/Artful master of living for the day, Mark Tildesley-- commented to me once that being a director must feel like dying of a thousand cuts, because of the constant stream of questions one must field. There's not a minute on this job that isn't scheduled, and even during a shoot day, in the hours before call, between takes and setups, and after we wrap there's always a line of dedicated and hard working department heads hungry to prep our next sequences, no one sleeps on this kind of job. So sure it's hard, but it's still the best job in the world and I'd never disrespect the hardest working cast and crew. We're all in this together. 🍀 As for my PS4 relationship, if my RDR2 progress is any indication, it's been stunted at 63% for months and if anyone spoils the end for me before I wrap on B25 I'm going to be pissed.

Een bericht gedeeld door Cary Fukunaga (@cary_fukunaga) op



NieuwsFilm

meest populair