Celebrity

Kit Harington (GOT) verlaat peperpure afkickkliniek al na een paar weken

De acteur werd gespot in Londen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey Kouters om 16:39 in Celebrity
Eind mei kwam het bericht naar buiten dat Kit Harington (Pompeii, Brimstone) zich vrijwillig had laten opnemen in een luxe kliniek in Los Angeles om te werken aan zijn persoonlijke problemen. Inmiddels lijkt het weer stukken beter met hem te gaan, want Harington werd eerder deze week gespot in Londen.

Kit Harington (32) is weer thuis. De Britse acteur zocht vorige maand hulp bij een duur behandelingscentrum in Los Angeles, omdat hij zou kampen met een alcoholverslaving en uitputting. Harington zou in een diep dal zijn beland na het einde van de hitserie Game of Thrones, waarin hij het personage Jon Snow speelde. "Zijn agenda is leeg. Daarom wil hij deze tijd benutten om aan zichzelf te werken", bevestigde zijn woordvoerder eerder.

Klaar met behandeling
Fotografen wisten Harington maandag in zijn thuisstad Londen te spotten. Een anonieme bron heeft tegenover E! Online bevestigd dat de ster inderdaad klaar is met zijn behandeling. "Hij heeft alles op een rijtje kunnen zetten en vooruitgang geboekt". Het verblijf in de kliniek heeft Harington dus goed gedaan. "Hij moest er echt even tussenuit om zichzelf weer op te kunnen laden, zonder de spanningen van alledag en prikkels van buitenaf", vervolgt de ingewijde.

Harington zou het behandelingscentrum overigens vorige week al hebben verlaten. "Hij heeft daar veel over zichzelf geleerd", claimt de bron. "Het werken aan zijn gezondheid blijft voorlopig zijn prioriteit".

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Die geef ik niet lang meer.
GoT maakt meer kapot dan je lief is

Frietgezicht

Avatar

Het is nou eenmaal bekend dat acteurs uit series na zo’n serie zelden een doorbraak maken dus snap best dat na jaren een steady inkomen en zekerheid zonder een noemenswaardige rol tussendoor te krijgen in een film de stress om de hoek komt kijken.
Zelfs acteurs die hoofdrollen hadden in topseries(Sopranos, Breaking Bad) krijgen geen hoofdrollen in succesvolle films laat staan deze Kit.
Ooit waren Kevin Sorbo en David Hasselhof de grote namen in de wereld van de series met veel fans maar net als die 2 en vele anderen zul je in de verre toekomst je gezicht moeten laten zien op comic con events voor foto’s met ouder geworden nerds die er nog centjes voor dokken.
Sterkte Kit.

Civilian Supreme

Avatar

Kan beter een maand of 2 op vakantie gaan ipv die dure welness onzin.

Sunspot

Avatar

^

Ja, naar onbewoond gebied zowat, tentje bij, leren vuur te maken, misschien wat jagen, beschutting bouwen.

Maar ja,is een grote stap, maar zou toch kunnen helpen lijkt me Smiley face

kokosnoot

Avatar

Winter is coming!

nieuwslaatste nieuws

meest populair