Celebrity

Kit Harington (GOT) verlaat peperpure afkickkliniek al na een paar weken

De acteur werd gespot in Londen.

door FilmTotaal om 16:39 in Celebrity
Eind mei kwam het bericht naar buiten dat Kit Harington (Pompeii, Brimstone) zich vrijwillig had laten opnemen in een luxe kliniek in Los Angeles om te werken aan zijn persoonlijke problemen. Inmiddels lijkt het weer stukken beter met hem te gaan, want Harington werd eerder deze week gespot in Londen.

Kit Harington (32) is weer thuis. De Britse acteur zocht vorige maand hulp bij een duur behandelingscentrum in Los Angeles, omdat hij zou kampen met een alcoholverslaving en uitputting. Harington zou in een diep dal zijn beland na het einde van de hitserie Game of Thrones, waarin hij het personage Jon Snow speelde. "Zijn agenda is leeg. Daarom wil hij deze tijd benutten om aan zichzelf te werken", bevestigde zijn woordvoerder eerder.

Klaar met behandeling
Fotografen wisten Harington maandag in zijn thuisstad Londen te spotten. Een anonieme bron heeft tegenover E! Online bevestigd dat de ster inderdaad klaar is met zijn behandeling. "Hij heeft alles op een rijtje kunnen zetten en vooruitgang geboekt". Het verblijf in de kliniek heeft Harington dus goed gedaan. "Hij moest er echt even tussenuit om zichzelf weer op te kunnen laden, zonder de spanningen van alledag en prikkels van buitenaf", vervolgt de ingewijde.

Harington zou het behandelingscentrum overigens vorige week al hebben verlaten. "Hij heeft daar veel over zichzelf geleerd", claimt de bron. "Het werken aan zijn gezondheid blijft voorlopig zijn prioriteit".

NieuwsFilm

meest populair