Celebrity

Man gearresteerd na ontdekking geheime camera op toilet 'Bond 25' set (studio)

Is 25 het nieuwste ongeluksgetal?

door FilmTotaal om 06:00 in Celebrity
Het zit de opnames van de 25ste James Bond-film niet mee. Eerst waren er belemmeringen met het aannemen van de juiste regisseur, tijdens de opnames kreeg hoofdrolspeler Daniel Craig een ongeluk waarna hij geopereerd moest worden aan zijn enkel, en begin deze maand veroorzaakte een gecontroleerde explosie een hoop ellende. Zo werd er onbedoelde schade verricht en raakte een crewlid gewond. Nu kunnen we weer iets mafs toevoegen: afgelopen donderdag is er een geheime camera op de set gevonden in de vrouwentoiletten van Pinewood Studios.

Dat is o.a. bekendgemaakt door CNN. Een 49-jarige man werd een dag na de vondst door de Britse politie gearresteerd. Hij is beschuldigd van voyeurisme - een kwestie die Pinewood Studios erg series neemt. Dat onthulde een woordvoerder aan Sky News: "We hebben het incident bij de politie aangegeven en steunen hen tijdens het onderzoek." Volgens de politie blijft de man voorlopig in hechtenis.

Pinewood
De belangrijke filmstudio staat in Iver Heath, Buckinghamshire. Alle andere 24 Bond-hoofdstukken, zoals Casino Royale, Skyfall en Spectre, zijn daar ook gemaakt. Disney doet er ook dikwijls beroep op. Waaronder voor een aantal Marvel-projecten, Star Wars-films en titels zoals Mary Poppins Returns en Dumbo. De 25ste Bond, die nog geen naam heeft, moet in april 2020 uitkomen. Cary Joji Fukunaga heeft de regie in handen.

Charles. Prins Charles.
Op dezelfde dag van het bovenstaande ongeval vond er gelukkig ook iets plaats dat wel goed afliep: een tour op de set voor prins Charles. Aanwezig waren Craig en Ralph Fiennes. Laatstgenoemde speelt de baas van Bond, M. De 56-jarige acteur zou Charles aan het lachen hebben gekregen nadat hij hem vertelde dat hij zojuist Bond op zijn donder had gegeven tijdens een scène. Op zijn beurt vroeg de prins aan een medewerker of er kort geleden nog iets anders ontploft is.

NieuwsFilm

meest populair