Algemeen

Gave posters en mooie beelden 'The Lion King'!

Nieuwe $2 miljard-film in 2019?

door Bram de Groot om 19:51 in Algemeen
Walt Disney heeft met Avengers: Endgame ($2,75 miljard), Captain Marvel ($1,13 miljard) en Aladdin ($0,81 miljard) al de top drie kaskrakers in 2019 opgeleverd en de volgende komt er aan met The Lion King van The Jungle Book-regisseur Jon Favreau. Ook deze gaat naar verwachting bakken met geld binnenhalen.

Volgens Box Office Pro komt het Noord-Amerikaanse eerste weekend van de "live action"-sprookjesfilm uit op maar liefst $201 miljoen en uiteindelijk op zo'n $650 miljoen in totaal. Mocht dit kloppen, dan kan de film uiteindelijk uitkomen rond de $2 miljard wereldwijd. Uiteraard is dit nog maar een vroege voorspelling, aangezien de voorverkoop pas deze week is gestart.

Can You Feel The Love Tonight?
Hieronder een nieuwe tv-spot, waarin Donald Glover (Simba) en Beyoncé Knowles-Carter (Nala) het liedje 'Can You Feel The Love Tonight?' zingen.


Mooie posters!
Ook zijn er weer wat fraaie posters verschenen voor de film met special effects van de partij Moving Picture Company, ook verantwoordelijk voor de uiterst fraaie VFX van The Jungle Book. Deze film won in 2017 de Oscar voor Best Visual Effects.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

Goeie acteurs zeg die echte dieren ;)

GreenHornet

Avatar

Film Voelt Black Panther achtig.
Veel donker publiek gaan deze film zien.

Darthmar

Avatar

Je maakt van een fantastische tekenfilm een cgi film. Snap er niks van.

Xenolicker

Avatar

Ik hoop dat ze ook een versie maken met alleen dierengeluiden!

justmikemovies

Avatar

@Xenolicker of met een voice-over in National Geographic stijl.

Gregbelgie

Avatar

Deze film gaat echt top worden!!!

Sunspot

Avatar

Grote kans om 2 miljard film te word, plus!

Ongelofelijk mooi wat ik heb gezien. Heb niks met Lion King, maar dit ga ik zeker kijken in bios

Master Of Films

Avatar

Kweet het niet. Waar de meeste hun nostalgie gevoelens diep worden aangesproken, zonder bij na te denken, heb ik gewoon mijn twijfels.

In een cartoon kan je dieren mensenlijke emoties en spraak weergeven. Nu maken ze Lion King realistisch, maar toch praten ze als mensen en hebben waarschijnlijk ook menselijke emoties.
Het is dierengeluiden idee van Xenolicker klinkt zo gek nog niet.

Met alle respect voor Chiwetel Ejiofor, de beste man is een goeie acteur in films zoals Doctor Strange, 12 Years a Slave, Serenity e.v.a. rollen. Hij is helaas geen Jeremy Irons. Waarom wel Darth Vader terugbrengen, maar niet de echte Scar. De eerste indrukken lijken erop dat Scar net zoals de nieuwe Jafar wordt. Zo zonde van Marwan Kenzari, en het lijkt erop dat Ejiofor die behandeling ook gaat krijgen.

Tot slot, beschouw ik deze film als een CGI film vergelijkbaar met Toy Story. Lion King 2019 is in VR gemaakt. Videogames worden ook zo gemaakt.

Darthmar "Je maakt van een fantastische tekenfilm een cgi film. Snap er niks van."
Omdat het kan. Deze remake is uiteraard een nostalgietrip, dus Disney hoeft niet bang te zijn dat het flopt zoals Gozilla, MiB of X-Men.

Da Villain

Avatar

Ik begrijp dat er in deze film, in tegenstelling tot The Jungle Book, wél gezongen wordt?

NieuwsFilm

meest populair