Video

James Bond maakt er een feestje van in Jamaica op eerste officiële beelden 'Bond 25'

De eerste video van achter de schermen is een feit.

door Corneel Vanfleteren om 14:50 in Video
De traditie die werd begonnen met Skyfall wordt verdergezet: ook vanaf de set van Bond 25 krijgen we kleine video-updates. De video werpt een blik achter de schermen bij het filmen in Jamaica.

Op de beelden zien we een broeierige nachtclub, Daniel Craig als James Bond met een harpoengeweer en in een blauwe Land Rover, een ernstig kijkende Felix Leiter (Jeffrey Wright) van de CIA en de eerste echte blik op het personage Nomi, gespeeld door Lashana Lynch. Regisseur Cary Fukunaga is druk bezig aanwijzingen te geven.Zomerse sfeer
De zomerse sfeer in de 1 minuut durende video laat ook diverse Jamaicaanse figuranten zien, en een kleurenpalet dat we niet gewoon zijn van een Bondfilm. Het is feller en intenser! Wat een nieuwe regisseur allemaal niet kan doen. Een ontploffing aan het einde is wel weer typisch.

Bond 25 (nog altijd zonder titel) filmt momenteel in de Pinewood Studios en Londen, en zal ook nog Italië aandoen. Naast Craig zullen ook Rami Malek en Ana de Armas hun opwachting maken. Bond 25 verschijnt begin april 2020 in de zalen.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Spider-fan

Avatar

Ziet er veelbelovend uit. Ik vind het zeker mooi qua fotografie als de film inderdaad er zo uitkomt te zien qua kleur.
Het is ook prettig dat het weer terug gaat naar de bron (Jamaica/Fleming), hopelijk reflecteert dat zich in de kwaliteit al zijn de eerste berichten over het onafgewerkte script niet al te hoopgevend. Ik zou echt graag weer een strak geschreven Bond willen zien, maar of deze dat wordt...

SeanDeNiro

Avatar

Het wordt een vrouwvriendelijke film, vergeet het terug gaan naar de bron. James Bond moet politiek over correct zijn, het liefst een transgender getinte lesbische vrouw.

Steve-O

Avatar

Ziet er goed uit. Fukunaga/Sandgren is naar mijn idee een ideale combinatie en zo ziet dat er nu ook al naar uit.

Al die berichten over het onafgewerkte script moet je denk ik niet zo nauw nemen. Zowel Bridge als Fukunaga zelf en Malek zeiden dat het een zeer prettige werkervaring is. Alle roddels tot en met blijf je nou eenmaal houden maar lang niet alles is waar.

De cast en crew is in ieder geval al heel hoopgevend. Ik kijk hier erg naar uit.

NieuwsFilm

meest populair