James Bond maakt er een feestje van in Jamaica op eerste officiële beelden 'Bond 25'

De eerste video van achter de schermen is een feit.

De traditie die werd begonnen met Skyfall wordt verdergezet: ook vanaf de set van Bond 25 krijgen we kleine video-updates. De video werpt een blik achter de schermen bij het filmen in Jamaica.

Op de beelden zien we een broeierige nachtclub, Daniel Craig als James Bond met een harpoengeweer en in een blauwe Land Rover, een ernstig kijkende Felix Leiter (Jeffrey Wright) van de CIA en de eerste echte blik op het personage Nomi, gespeeld door Lashana Lynch. Regisseur Cary Fukunaga is druk bezig aanwijzingen te geven.



Zomerse sfeer
De zomerse sfeer in de 1 minuut durende video laat ook diverse Jamaicaanse figuranten zien, en een kleurenpalet dat we niet gewoon zijn van een Bondfilm. Het is feller en intenser! Wat een nieuwe regisseur allemaal niet kan doen. Een ontploffing aan het einde is wel weer typisch.

Bond 25 (nog altijd zonder titel) filmt momenteel in de Pinewood Studios en Londen, en zal ook nog Italië aandoen. Naast Craig zullen ook Rami Malek en Ana de Armas hun opwachting maken. Bond 25 verschijnt begin april 2020 in de zalen.

NieuwsFilm

meest populair