Video

Trailer actiefilm 'Queen & Slim' met o.a. Daniel Kaluuya (Get Out)

De zwarte Bonnie en Clyde!

door Wouter Drummen om 14:13 in Video
De actrice Lena Waithe wist hoge ogen te gooien met haar laatste rollen. Zo was ze o.a. te zien in Spielberg's Ready Player One en Westworld. Maar ook haar scripts weten te overtuigen. Zo won ze een Emmy voor de aflevering Thanksgiving voor Master of None. Nu heeft ze weer een nieuw script geschreven voor Queen & Slim, haar eerste langspeelfilm, waarvan nu de trailer te zien is.

Het verhaal gaat over een man en vrouw die worden aangehouden tijdens een politiecontrole. Deze loopt echter uit de hand en een agent komt als gevolg hiervan om het leven. De twee slaan op de vlucht en worden dan ook daarna tot de zwarte Bonnie en Clyde gedoopt.

Rest van de cast
De film is het regiedebuut van Melina Matsoukas, al heeft ze wel wat ervaring. Zij wist namelijk twee Grammy's te winnen voor videoclips die ze maakte voor Rihanna en Beyoncé. Ze heeft bovendien een goede cast weten te verzamelen. Zo zullen Daniel Kaluuya (Get Out) en Jodie Turner-Smith (Nightflyers) de hoofdrollen vertolken. Bekijk de trailer hieronder.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JMRG

Avatar

Ziet er redelijk goed uitt

NieuwsFilm

meest populair