Celebrity

Tom Holland gaat niet meer naar de sportschool met Jake Gyllenhaal

Het was allemaal iets te intens...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Wouter Drummen om 13:49 in Celebrity
Tom Holland zal binnenkort weer opnieuw zijn te zien als Spider-Man, in zijn tweede solofilm, genaamd Far From Home. Jake Gyllenhaal heeft hier ook een belangrijke rol in weten te bemachtigen. Hij speelt namelijk Mysterio. Holland en Gyllenhaal konden het bovendien extreem goed met elkaar vinden, maar daar had Holland af en toe ook wel wat spijt van...

Blijkbaar moesten meerdere scènes opnieuw worden opgenomen, omdat de twee vaak samen aan het grappen en aan het lachen waren. Maar ook buiten de set trokken de twee veel met elkaar op. Zo gingen ze samen geregeld naar de gym voor krachttraining, maar Holland had wel wat moeite om collega Gyllenhaal bij te houden.

Total-loss
''We kunnen het echt goed met elkaar vinden!'' begon Holland. ''Jake nodigde me uit om samen naar de gym te gaan, maar daar had ik eigenlijk niet zoveel zin in... Jake is namelijk gigantisch gespierd en ik ben vreselijk competitief. We gingen almaar verder en ik wilde hem persé verslaan. Ik was al kapot na de eerste paar opdrachten terwijl Jake de hele tijd bleef zeggen: Dit is te makkelijk, laten we meer gewicht erbij doen, harder rennen, enz.''.

''Ik ging hier de hele tijd in mee, maar ik moet toegeven dat Jake beter en sterker was. De volgende dag kon ik namelijk niet eens meer lopen... Zo veel spierpijn had ik!'' Toch zijn de twee gigantisch enthousiast over hun eerste samenwerking en over de film. Volgende maand kunnen we er zelf over oordelen!

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Likt me een heerlijk duo :D Sowieso vind ik Tom Holland echt een fantastisch grappig puur (flapuit) mannetje (achter de schermen).

SplashySleet20

Avatar

Volgende week vind jr mij in dr Bioscoop!!

Sunspot

Avatar

haha, wel grappig. Maar volgens mij kan iedereen het wel goed vinden met Tom Holland, goeie gast.

Overlord

Avatar

Altijd leuk als de cast het goed met elkaar kan vinden, dat werkt vaak positief uit in de film.
En net als splashy ben ik volgende week zeker ook in de bios.

Moviemagic

Avatar

Ik denk dat die Gyllenhaal ook wel een leuke gast is. Goed acteur in mijn optiek.

Goku32

Avatar

Ik ben benieuwd naar mysterio kijkem hoe ze hem hebben neergezet

nieuwslaatste nieuws

meest populair