Celebrity

Tom Holland gaat niet meer naar de sportschool met Jake Gyllenhaal

Het was allemaal iets te intens...

door Wouter Drummen om 13:49 in Celebrity
Tom Holland zal binnenkort weer opnieuw zijn te zien als Spider-Man, in zijn tweede solofilm, genaamd Far From Home. Jake Gyllenhaal heeft hier ook een belangrijke rol in weten te bemachtigen. Hij speelt namelijk Mysterio. Holland en Gyllenhaal konden het bovendien extreem goed met elkaar vinden, maar daar had Holland af en toe ook wel wat spijt van...

Blijkbaar moesten meerdere scènes opnieuw worden opgenomen, omdat de twee vaak samen aan het grappen en aan het lachen waren. Maar ook buiten de set trokken de twee veel met elkaar op. Zo gingen ze samen geregeld naar de gym voor krachttraining, maar Holland had wel wat moeite om collega Gyllenhaal bij te houden.

Total-loss
''We kunnen het echt goed met elkaar vinden!'' begon Holland. ''Jake nodigde me uit om samen naar de gym te gaan, maar daar had ik eigenlijk niet zoveel zin in... Jake is namelijk gigantisch gespierd en ik ben vreselijk competitief. We gingen almaar verder en ik wilde hem persé verslaan. Ik was al kapot na de eerste paar opdrachten terwijl Jake de hele tijd bleef zeggen: Dit is te makkelijk, laten we meer gewicht erbij doen, harder rennen, enz.''.

''Ik ging hier de hele tijd in mee, maar ik moet toegeven dat Jake beter en sterker was. De volgende dag kon ik namelijk niet eens meer lopen... Zo veel spierpijn had ik!'' Toch zijn de twee gigantisch enthousiast over hun eerste samenwerking en over de film. Volgende maand kunnen we er zelf over oordelen!

nieuwslaatste nieuws

meest populair