Regisseur gecancelde megaproject 'Mouse Guard' deelt eerste beelden

Regisseur gecancelde megaproject 'Mouse Guard' deelt eerste beelden

Dat ziet er toch wel heel goed uit!

Het is misschien wel het duurste gecancelde filmproject ooit: Disney/FOX Mouse Guard. Het passieproject van regisseur Wes Ball werd na de deal van de releaselijst gestreept, dus heeft Ball zijn eerste beelden uit de pre-productie gelanceerd.


De test laat ons de visuele potentie van de film zien. De beelden zijn gerenderd met Epic's UNREAL Engine, gebruikt in grote games als Fortnite en Batman: Arkham City. Het is gemaakt in een kleine twaalf weken met een klein team van de FOX VFX en Halon afdeling.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Wes Ball heeft eindelijk ook zelf gereageerd in een tweet:

Ja, helaas, het is waar. Onze Mouse Guard-film is dood. Het blijkt een te groot risico. Het is echt verdomd jammer. We hadden iets bijzonders. Aan mijn ongelofelijk getalenteerde cast / crew: het spijt me dat ik deze er niet doorheen kon duwen. Het afgelopen jaar was het geweldig met allemaal geweldig. Moge de wacht zegevieren!

Mouse Guard was een productie met Matt Reeves. Rollen waren bedoelt voor o.a. Andy Serkis (Black Panther), Thomas Brodie-Sangster(The Maze Runner) en Idris Elba (Hobbs and Shaw).

NieuwsFilm

meest populair