Celebrity

7-jarige actrice van 'Avengers: Endgame' wordt geplaagd

De jonge actrice en haar ouders ondernemen actie.

door FilmTotaal om 13:41 in Celebrity
Wie Avengers: Endgame heeft gezien weet dat Tony Stark en Pepper Potts een dochtertje krijgen, genaamd Morgan. De 7-jarige Lexi Rabe, mocht die rol spelen. Toch is het leven na die rol niet zo gemakkelijk meer. Ze heeft nu dan ook met haar ouders een bericht gedeeld op Instagram in de hoop dat ze voortaan met rust gelaten wordt.

Zo wordt ze vaker lastiggevallen, iets waar zij en haar familie nu meer dan genoeg van hebben: ''Hallo, ik ben Lexi Rabe en ik ben 7 jaar oud. Geloof me wanneer ik zeg dat ik ook stoute dingen doe, dus dan krijg ik dat ook te horen van mijn ouders. Als ik dus ergens naartoe ga en wat raar of druk ben, houden jullie er dan rekening mee dat ik pas 7 ben. Dus plaag mij en mijn familie daar alsjeblieft niet mee''.

Rabe's ouders
Haar moeder liet zich er eveneens over uit: ''Ik vind het erg dat ik dit moet posten, maar Lexi wordt steeds weer opnieuw geplaagd. Dit is een van de redenen waarom bekendheden niet het huis uit durven en andere mensen ontmoeten. Hou alsjeblieft je mening voor je en laat Lexi rustig opgroeien. Zij is net zoals iedereen ook maar een gewoon mens en nog een kind. Geef haar de ruimte''

''Het kan wel eens voorkomen dat we ons moeten haasten en daardoor geen tijd voor fans hebben,om handtekeningen uit te delen of wat chagrijnig overkomen. Het spijt me wanneer dit gebeurt, maar zo is het leven nou eenmaal. Normaal gesproken maken we altijd tijd vrij voor de fans, maar wanneer dit een keertje niet lukt, vergeef het ons dan, wij zijn ook niet perfect''.

Lexi vs de andere kandidaten
Lexi en haar ouders krijgen bijvoorbeeld de nodige kritiek te verdragen over hoe de 7-jarige actrice zich gedraagt, maar de ouders vinden dat dit niet kan: ''Natuurlijk hebben wij bepaalde regels voor onze kinderen, maar het is ook niet meer dan logisch dat ze af en toe fouten maken en stoute dingen doen. Daar leren ze van. Maar Lexi gedraagt zich bijna altijd geweldig, dat kan ook niet anders. Voor de film hebben ze niet voor niks voor haar gekozen uit heel wat kandidaten. Ze gedroeg zich bovendien elke dag voorbeeldig op de set''.

''Dus als je ons ziet, oordeel dan niet te snel. Wacht. Wacht totdat je zelf ook kinderen hebt en je weet hoe het gaat. En realiseer je dat wij niet perfect zijn en dat ook nooit zullen zijn. Iedereen heeft zijn eigen manier om zijn kinderen op te voeden. Ik heb de mijne en die werkt heel goed voor mij en mijn kinderen. We houden allemaal heel veel van elkaar en respecteren elkaar, ook al doet Lexi soms wat ondeugende dingen''.

NieuwsFilm

meest populair