Celebrity

7-jarige actrice van 'Avengers: Endgame' wordt geplaagd

De jonge actrice en haar ouders ondernemen actie.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Wouter Drummen om 13:41 in Celebrity
Wie Avengers: Endgame heeft gezien weet dat Tony Stark en Pepper Potts een dochtertje krijgen, genaamd Morgan. De 7-jarige Lexi Rabe, mocht die rol spelen. Toch is het leven na die rol niet zo gemakkelijk meer. Ze heeft nu dan ook met haar ouders een bericht gedeeld op Instagram in de hoop dat ze voortaan met rust gelaten wordt.

Zo wordt ze vaker lastiggevallen, iets waar zij en haar familie nu meer dan genoeg van hebben: ''Hallo, ik ben Lexi Rabe en ik ben 7 jaar oud. Geloof me wanneer ik zeg dat ik ook stoute dingen doe, dus dan krijg ik dat ook te horen van mijn ouders. Als ik dus ergens naartoe ga en wat raar of druk ben, houden jullie er dan rekening mee dat ik pas 7 ben. Dus plaag mij en mijn familie daar alsjeblieft niet mee''.

Rabe's ouders
Haar moeder liet zich er eveneens over uit: ''Ik vind het erg dat ik dit moet posten, maar Lexi wordt steeds weer opnieuw geplaagd. Dit is een van de redenen waarom bekendheden niet het huis uit durven en andere mensen ontmoeten. Hou alsjeblieft je mening voor je en laat Lexi rustig opgroeien. Zij is net zoals iedereen ook maar een gewoon mens en nog een kind. Geef haar de ruimte''

''Het kan wel eens voorkomen dat we ons moeten haasten en daardoor geen tijd voor fans hebben,om handtekeningen uit te delen of wat chagrijnig overkomen. Het spijt me wanneer dit gebeurt, maar zo is het leven nou eenmaal. Normaal gesproken maken we altijd tijd vrij voor de fans, maar wanneer dit een keertje niet lukt, vergeef het ons dan, wij zijn ook niet perfect''.

Lexi vs de andere kandidaten
Lexi en haar ouders krijgen bijvoorbeeld de nodige kritiek te verdragen over hoe de 7-jarige actrice zich gedraagt, maar de ouders vinden dat dit niet kan: ''Natuurlijk hebben wij bepaalde regels voor onze kinderen, maar het is ook niet meer dan logisch dat ze af en toe fouten maken en stoute dingen doen. Daar leren ze van. Maar Lexi gedraagt zich bijna altijd geweldig, dat kan ook niet anders. Voor de film hebben ze niet voor niks voor haar gekozen uit heel wat kandidaten. Ze gedroeg zich bovendien elke dag voorbeeldig op de set''.

''Dus als je ons ziet, oordeel dan niet te snel. Wacht. Wacht totdat je zelf ook kinderen hebt en je weet hoe het gaat. En realiseer je dat wij niet perfect zijn en dat ook nooit zullen zijn. Iedereen heeft zijn eigen manier om zijn kinderen op te voeden. Ik heb de mijne en die werkt heel goed voor mij en mijn kinderen. We houden allemaal heel veel van elkaar en respecteren elkaar, ook al doet Lexi soms wat ondeugende dingen''.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rafael11

Avatar

Uh oke? Gaan er nu ook mensen zich bezig houden met wat een zeven meisje wel of niet mag doen? Laat haar gewoon doen waarin ze zin heeft nu het nog kan.

SplashySleet20

Avatar

Je kan toch geen klein kind lastig vallen. Laat haar gewoon een kind zijn.

Frietgezicht

Avatar

Ik zou haar nog voorbij lopen als ik de film 20x gezien had. Net als ik die dochter van Wolvie uit Logan niet zou herkennen in normale kleren op straat als ik niet wist dat ze voorbij liep.

Who cares om zo’n handtekening...

GreenHornet

Avatar

ik snap het bericht niet?

bigmichiel

Avatar

Ze wordt niet geplaagd maar gepest. Wereld van verschil.

Yanggie

Avatar

Ik schets even een situatie wat haar waarschijnlijk dagelijks overkomt.
Volwassen persoon: YEAH!!!! WOOOO!!!!!! I LOVE YOU 3000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zij: *die dat 3000x per uur hoort. Reageert er (meer) niet op. Doet gewoon haar ding of speelt verder want zij is tenslotte 7.
Volwssen persoon: yOu F*CkInG aRrOgAnT b*tCh!!! F*Ck YoU!!!

Enteryournamehere

Avatar

Mjjogr je hoort dit vast wel vaker als je het niet wilt weten click er dan niet op niemand heeft zin in je gezeik als ik naar je coments kijk zijn de meeste niet echt belangrijk alleen maar gezeik sry als ik onbeleefd ben maar mij interesseert dit wel

Sunspot

Avatar

Is ze nu al zo bekend dan, of is het meer in haar eigen stad/dorp

Shineexo

Avatar

Euh filmtotaal. De moeder zegt al meerdere malen dat ze gepest word en jullie maken er geplaagd van... Er is een duidelijk verschil

Goku32

Avatar

Jezus wie, waar gaat het over ze kwam niet eens veel in beeld. En nu al word een 7 jarig meisje gepest triest

Dutch_hulk

Avatar

Het zijn die laagvloerse SJW stakkers die haar niet "plagen" maar gewoon smerig aan het lastig vallen zijn. En waarom? Omdat de kans bestaat dat Morgan Stark in de voetsporen van haar vader gaat treden in de toekomst. Maar ja.. dan creëer je geen diversiteit mee volgens die groepering, want dan is ze te blank. Gewoon misselijk makend. Ze is 7 en deed het voor de kleine rol die ze had gewoon heel goed.

Jari.pb

Avatar

wat gaat deze wereld naar de klote

nieuwslaatste nieuws

meest populair