Algemeen

Marvel heeft Salma Hayek (The Hitman's Bodyguard) op het oog voor rol in 'The Eternals'

Details over de nieuwe film komen langzaam binnen.

door Corneel Vanfleteren om 13:26 in Algemeen
Veel weten we nog niet over de films voor Phase 4 van het MCU, maar stukje bij beetje wordt de cast van de verschillende films ingevuld. Zo ook die van The Eternals. Actrice Salma Hayek zou hierin een rol kunnen spelen.

Salma Hayek kun je kennen van haar rol als kunstenares Frida Kahlo in het gelijknamige Frida, of recentelijk van The Hitman's Bodyguard. Nu zou ze dus in het oog springen bij de Marvel-bazen, die een rol voor haar voorzien hebben in The Eternals. Wat die rol zou kunnen zijn, wordt geheim gehouden. Hayek zou op die manier toegevoegd worden aan een cast die bestaat uit Richard Madden, Angelina Jolie, Kumail Nanjiani en Hollywood-debutant Ma Dong-seok, die wel al een groot aantal films in zijn thuisland Zuid-Korea op zijn naam heeft staan.

Versnelling van de evolutie
Marvel Studios wenste, zoals verwacht, niet te reageren. Producer Kevin Feige wil al het nieuws over Phase 4 op gepaste tijd bekend maken. Over het plot van The Eternals is voorlopig enkel geweten dat "de film zich richt op een groep oeroude mensen", zo vertelde een bron aan TheWrap. The Eternals werden in 1976 bedacht door comicbook-legende Jack Kirby, en zijn een ras dat miljoenen jaren geleden ontwikkeld werd door kosmische entiteiten die de Celestials heten. Die Celestials versnelden de evolutie van een aantal van de Eternals, en gaven hen het genetisch potentieel om mentaal een beperkte hoeveelheid aan kosmische energie te manipuleren, samen met andere bovenmenselijke gaven. De film volgt de vrouwelijke Eternal Sersi (Angelina Jolie), terwijl Richard Madden de rol van Ikaris zou spelen.

The Eternals wordt geregisseerd door Chloé Zhao (The Rider) en het scenario komt uit de pen van Matthew en Ryan Firpo (Ruin). De film zou ergens in 2020 uit moeten komen.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rafael11

Avatar

Dit is goed nieuws voor Friet haha
Veel mensen zullen niet echt bekend zijn met The Eternals denk ik(inclusief ikzelf), maar toch ben ik er wel enigzins benieuwd naar.

GreenHornet

Avatar

Salma op de H&M posters die zijn legendarisch

Ang3l

Avatar

YAAAAASSS! Salma!
En idd de H&M posters

Frietgezicht

Avatar

@ Rafael idd! Hoop dat ze erin zit!
Zij zal altijd VIP behandeling krijgen in mijn caravan.

Waarom is er geen hart smiley??

Chrischzz

Avatar

Goed nieuws.
Al kunnen de Eternals mij nog niet veel boeien, eerlijk gezegd.

Rick Dalton

Avatar

In 'The Hitmans Bodyguard' vond ik haar erg vermakelijk, hopelijk (Als ze dan gecast word) schittert ze hier ook weer!

Master Of Films

Avatar

En ik maar denken dat Salma voorgoed was opgesloten in de caravan van Frietgezicht. Maar Marveltotaal moet het zonodig weer verpesten met een gerucht.

ridjieddo

Avatar

Doe mij maar Penelope Cruz

Master Of Films

Avatar

ridjieddo "Doe mij maar Penelope Cruz"

Heb jij Kirsten Stewart al uit je caravan geschopt?

Sunspot

Avatar

Zou wel leuk zijn eigenlijk, hoop wel dat ze herkenbaar is genoeg dan Smiley face

NieuwsFilm

meest populair