Eerste reacties op 'Spider-Man: Far From Home'!

Eerste reacties op 'Spider-Man: Far From Home'!

Het ziet er goed uit voor de nieuwe Spidey-film!

De eerste recensies van Spider-Man: Far From Home zijn dan eindelijk binnen. De film dient als volwaardige conclusie van Marvels Phase 3 en pikt de draad direct na het einde van Avengers: Endgame op. We volgen Peter Parker terwijl hij rust neemt door met vrienden naar Europa te reizen. Maar daar moet Peter meteen een nieuwe missie op zich nemen.

De eerste reacties zijn nu binnen en redelijk positief. Zo lezen we op Variety dat de film meer urgentie geniet dan het vorige deel rond de avonturen van Peter Parker, waarbij Tom Holland de rol nog altijd goed weet te spelen. De geest van Spider-Man zou vooral goed gevangen worden in deze productie.

Andere recensies
Ook Entertainment Weekly is wel te spreken over de film. Sterker nog: de recensent daar noemt het de leukste Spider-film van het afgelopen decennium is. Daarin lezen we dat de film hier en daar net over het randje gaat, maar uiteindelijk vooral heel amusant is.

USA Today is net zo positief en schrijft dat de film als het op verhaal aankomt iets beter werkt dan het vorige deel, al is de film op andere gebieden niet gefocust genoeg. De tweede helft zou er verder heel goed uitzien, waarbij Marvel precies weet wat het kan met de personages en hun krachten.

Tot slot is er nog Forbes dat dit deel een verbetering vindt ten opzichte van de vorige. Peter Parker is goed in zijn werk als superheld en de film biedt meer van wat de vorige keer ook werkte.

NieuwsFilm

meest populair