'Spider-Man: Far From Home' zou oorspronkelijk introductie van Marvel-personage bevatten

'Spider-Man: Far From Home' zou oorspronkelijk introductie van Marvel-personage bevatten

Wat een iconische moment zou zijn geweest, werd echter geschrapt omdat het zou afleiden.

Mocht je Avengers: Endgame nog niet gezien hebben, kan je dit artikel beter nog maar even overslaan. Heb je de film wel gezien, dan weet je dat er een schifting aangaande is bij de personages die we inmiddels kennen uit het MCU. In Spider-Man: Far From Home wilde men eigenlijk een vervolg geven aan een van de nieuwe ontwikkelingen uit Endgame.

Op het einde van de laatste Avengers-film zagen we een oude Steve Rogers, die zijn laatste tijdreis benutte om oud te worden met Peggy Carter. Bij zijn terugkomst maakt hij duidelijk met pensioen te gaan, waarbij hij zijn schild overhandigd aan Sam Wilson/Falcon. Hiermee werd duidelijk dat Sam Wilson de nieuwe Captain America zou worden. Eigenlijk was men van plan dat hij voor het eerst als Captain Amerika te zien zou zijn in de laatste akte van de nieuwe Spider-Man.

Afleiding
De reden dat men dit uiteindelijk niet deed, wordt uitgelegd door producent Eric Carroll. "We hadden plannen om Falcon tegen het einde van de film als de nieuwe Captain America te introduceren. Peter zou hem bellen voor een vriendendienst. We vonden het echter belangrijk dat er geen Avengers beschikbaar zouden zijn, zodat Peter het zelf zou moeten oplossen. De film gaat over Peter die uit de luwte moet komen en zijn eigen mannetje moet staan, zonder de hulp van Tony Stark of andere Avengers", besluit de producent.

Het lijkt erop dat we de introductie van Sam Wilson als Captain America dus pas in de nog te verschijnen Disney+-show The Falcon and The Winter Soldier zullen zien. Spider-Man is vanaf volgende week echter alweer op het witte doek te zien in zijn nieuwste film.

NieuwsFilm

meest populair