Gaaf! 'Spider-Man: Far From Home' ging bijna naar deze bekende locatie

Gaaf! 'Spider-Man: Far From Home' ging bijna naar deze bekende locatie

Maar helaas... het mocht niet zo zijn.

Dit artikel bevat mogelijk spoilers voor Spider-Man: Far From Home. Lees dan ook alleen verder als je dat niet erg vindt.


In een vroege, vroege versie van het scenario, bezocht Spider-Man: Far From Home niet alleen de meer traditionele steden van Europa. Regisseur Jon Watts heeft tijdens een interview met The Playlist onthuld dat het in eerste instantie de bedoeling was dat ook New Asgard bezocht zou worden.

Marvel-baas Kevin Feige liet een tijdje geleden weten dat het even het idee was om in Far From Home meerdere Avengers te laten zien. Maar dat is niet het enige idee dat sneuvelde naarmate de film vorderde. Regisseur Jon Watts bevestigt nu dat het de bedoeling was om New Asgard te bezoeken.

Geen tussenstop
"Ik weet nog dat we het er op een gegeven moment over hadden om in de reis door Europa ook naar New Asgard te gaan," laat Watts weten. Maar dat idee werd uiteindelijk geschrapt. Mocht Spider-Man (Tom Holland) die stad wel aangedaan hebben, dan was er ook ruimte voor een cameo van Valkyrie (Tessa Thompson).

Dat personage werd namelijk aan het eind van Avengers: Endgame de nieuwe heerser van de stad gemaakt.

NieuwsFilm

meest populair