Melissa McCarthy (Bridesmaids) mogelijk als Ursula in live-action 'The Little Mermaid'

Melissa McCarthy (Bridesmaids) mogelijk als Ursula in live-action 'The Little Mermaid'

Rob Marshall (Mary Poppins Returns) regisseert de Disney-film.

Melissa McCarthy (Bridesmaids, Ghostbusters) is in onderhandelingen getreden om zeeheks Ursula te spelen in een live-action versie van The Little Mermaid, een productie van Disney Pictures. Rob Marshall (Mary Poppins Returns) regisseert de film, die gebaseerd wordt op de beroemde tekenfilm uit 1989. McCarthy heeft nog niet officieel getekend, maar dit lijkt slechts een kwestie van tijd.

De film van Marshall zou het verhaal vanuit een 'modern perspectief' belichten, maar gaat ook gewoon over een zeemeerminprinses die verliefd wordt op een menselijke prins. David Magee schreef het script van de live-action versie.

Oude en nieuwe liedjes
De oorspronkelijke liedjes uit de tekenfilm (Under the Sea', 'Poor Unfortunate Souls', 'Part of Your World') zullen overigens gebruikt worden, maar Alan Menken en Lin-Manuel Miranda schrijven ook nieuwe liedjes voor de film. Miranda, Marshall, Marc Platt en John DeLuca produceren The Little Mermaid. Het is daarnaast nog onduidelijk wanneer de film de bioscopen moet bereiken en (belangrijker nog) wie de rol van de Kleine Zeemeermin zal spelen.

NieuwsFilm

meest populair