Zoe Saldana weet precies wat ze wil voor 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Zoe Saldana weet precies wat ze wil voor 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Wat gaan we merken van de gebeurtenissen in Avengers: Endgame?

Avengers: Endgame liet de fans van het MCU achter met een boel vragen. Wat wordt bijvoorbeeld de rol van Gamora (Zoe Saldana) in toekomstige films? Speelt ze eigenlijk wel mee in Guardians of the Galaxy Vol. 3, of gaat dat toch anders lopen?

Tijdens een panel op de ACE Comic Con in Seattle kreeg Saldana de vraag voorgeschoteld wat ze wil zien gebeuren rond Gamora. De actrice vertelde dat dit aan Marvel is, maar dat ze zo ook haar eigen ideeën heeft voor de film.

Terug naar de Guardians
Saldana vertelde dat het er vanaf hangt wat Marvel en regisseur James Gunn met het personage van plan zijn. Maar de actrice zelf weet wel wat ze wil: "Ik zou uiteindelijk willen dat ze haar weg terug vindt naar de Guardians, maar een ander deel van mij wil de kwaadaardige Gamora graag beter leren kennen. Ik heb die kant van haar niet gezien, terwijl ze wel beschouwd wordt als de dodelijkste vrouw in het sterrenstelsel. Dus ik zou wel eens willen weten hoe die woede eruit ziet, omdat het me meer gelaagdheid geeft om mee te werken. Maar tegelijk wil ik ook dat ze terug gaat naar de Guardians."

NieuwsFilm

meest populair