Stallone hekelt 'Escape Plan 2' opnieuw en geeft aan waarom 'Escape Plan 3' beter wordt

Stallone hekelt 'Escape Plan 2' opnieuw en geeft aan waarom 'Escape Plan 3' beter wordt

Het was een verschrikkelijke productie...

In 2013 heb je je misschien vermaakt met de gevangenis-actiefilm Escape Plan met de grote '80-actiehelden Arnold Schwarzenegger en Sylvester Stallone. Een paar jaar later was er het vervolg, maar er waren maar weinig mensen die zich konden vermaken met Escape Plan 2: Hades. Ook hoofdrolspeler Stallone niet.

Dit liet Stallone eerder weten. "Escape Plan 2 was echt de meest verschrikkelijk geproduceerde film waarin ik helaas in te zien ben..." aldus Stallone opnieuw, die ook aangaf waarom het binnenkort te verschijnen derde deel Escape Plan: The Extractors beter is. "Deze nieuwe film is gemaakt in een buitengewoon korte tijd van 17 nachten, van schemering tot zonsopgang, geen pauzes, we aten terwijl we werkten!!!! De bemanning stond onder ongelooflijke druk. Trots op hen! Ik wilde dat deze strijd zo realistisch mogelijk werd. Ik kwam op de opnamelocatie voor het grote eindgevecht dat plaatsvindt in een zeer, zeer oude cel van 3 bij 2 meter."

Rauwe gevechten
We krijgen in deel drie erg rauwe gevechten te zien, aldus Stallone via Instagram: "Ze waren al die tijd bezig met het choreograferen van de Martial Arts-gevechten. Ik stelde voor hiermee op te houden. 'Waarom doen we het niet gewoon in één keer. Als een echt gevecht! Niemand doet dit meer... Gewoon één lange take.' Geen choreografie, dus je weet niet wat er gaat komen totdat het je raakt. Ik vroeg de andere acteur die veel lef heeft, Devon Sawa, of hij dit ook wilde? Ik zei dat het pijn zou doen en hij antwoordde, 'kom maar op.'"

Deze maand verschijnt Escape Plan 3 wereldwijd op schijf.






 

NieuwsFilm

meest populair