Sylvester Stallone heeft weer een 'Escape Plan'

Sylvester Stallone heeft weer een 'Escape Plan'

Maar nu zonder Arnold Schwarzenegger.

Productiemaatschappij Emmett/Furla/Oasis (EFO) Films geeft het groene licht voor een vervolg op Mikael Håfströms Escape Plan, de gevangenisfilm uit 2013 met Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger in de hoofdrollen.

Sylvester Stallone zal in het vervolg terugkeren als Ray Breslin, de expert in gevangenisbeveiliging die uit een door hemzelf ontworpen gevangenis moest ontsnappen. Maar dit keer zal zijn rol meer ondersteunend en kleiner zijn. RArnold Schwarzenegger keert ondertussen echter niet terug voor zijn rol uit de eerste film. De grote vraag is nu nog: wie gaat dan de hoofdrol spelen?

Miles Chapman (Road House 2: The Last Call) zal het vervolg schrijven; hij schreef ook het eerste Escape Plan. Er is nog niet bekend gemaakt of Mikael Håfström ook zal terugkeren voor de regie. De pre-productie begint op 15 januari, en de opnames zullen op 15 maart in Ohio en China beginnen. Want dankzij het succes van Escape Plan in China zijn de plannen voor dit vervolg tot stand gekomen met naast Amerikaanse ook Chinese financiering.

EFO is momenteel onder andere nog bezig met de postproductie van Martin Scorsese's nieuwste film, Silence en de misdaadfilm Gotti met [url=]John Travolta[/url] als maffiabaas John Gotti. Stallone is ondertussen ook bezig met twee maffia-gerelateerde projecten, Omerta en Scarpa. En dan komt er misschien nog een Rambo 5, zonder Stallone als Rambo.



NieuwsFilm

meest populair