Algemeen

Sylvester Stallone heeft weer een 'Escape Plan'

Maar nu zonder Arnold Schwarzenegger.

door Kaj van Zoelen om 18:16 in Algemeen
Productiemaatschappij Emmett/Furla/Oasis (EFO) Films geeft het groene licht voor een vervolg op Mikael Håfströms Escape Plan, de gevangenisfilm uit 2013 met Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger in de hoofdrollen.

Sylvester Stallone zal in het vervolg terugkeren als Ray Breslin, de expert in gevangenisbeveiliging die uit een door hemzelf ontworpen gevangenis moest ontsnappen. Maar dit keer zal zijn rol meer ondersteunend en kleiner zijn. RArnold Schwarzenegger keert ondertussen echter niet terug voor zijn rol uit de eerste film. De grote vraag is nu nog: wie gaat dan de hoofdrol spelen?

Miles Chapman (Road House 2: The Last Call) zal het vervolg schrijven; hij schreef ook het eerste Escape Plan. Er is nog niet bekend gemaakt of Mikael Håfström ook zal terugkeren voor de regie. De pre-productie begint op 15 januari, en de opnames zullen op 15 maart in Ohio en China beginnen. Want dankzij het succes van Escape Plan in China zijn de plannen voor dit vervolg tot stand gekomen met naast Amerikaanse ook Chinese financiering.

EFO is momenteel onder andere nog bezig met de postproductie van Martin Scorsese's nieuwste film, Silence en de misdaadfilm Gotti met [url=]John Travolta[/url] als maffiabaas John Gotti. Stallone is ondertussen ook bezig met twee maffia-gerelateerde projecten, Omerta en Scarpa. En dan komt er misschien nog een Rambo 5, zonder Stallone als Rambo.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Deweb

Avatar

De eerste was een lekkere Sly & Schwarz naar mijn mening. Maar of die nou een vervolg nodig heeft..we zullen het zien.

Decepticon

Avatar

Filmtotaal heeft meer nieuws dan Collider over deze film. Daar hadden ze het niet over dat Schwarzenegger er niet in zit en ook niet dat Stallone een kleinere bijrol heeft. Dat laatste geloof ik btw niks van, Stallone is nu eenmaal het gezicht van deze film.
Escape Plan was geen dure film en heeft wereldwijd redelijk wat geld opgebracht, dus is het voor de producenten wel voor de hand liggend. En voor Stallone is deze film makkelijker te realiseren dan een nieuwe Expendables, die ik btw liever had gezien.
Maar Ik kijk er wel naar uit, ik heb me uiterst vermaakt met Escape Plan.

mooffie

Avatar

Als twee kwartjes de hoofdrol krijgt hoeft het voor mij niet.

Goov25

Avatar

decepticon "Filmtotaal heeft meer nieuws dan Collider over deze film. "

De bron van de bron van het FT artikel zegt ook niks over Arnie. Wel over de schijnbare bijrol van Stallone.

Decepticon

Avatar

Die Cityonfire komt wel met een goede suggestie, geef de hoofdrol aan Scott Adkins, goede actiescènes gewaarborgd.

Goov25

Avatar

Jaa helemaal waar! Hele fijne suggestie!

Sunspot

Avatar

Vond het echt een leuke film, maar hoef deel 2 niet echt te zien, aangezien Arnold er niet in zit en Sylvester een ondersteunende rol heeft.

Frietgezicht

Avatar

De 1ste vond ik wel aardig maar nu ik probeer te bedenken wat er in die film allemaal gebeurd is heb ik al moeite een scene voor me te halen.

Jammer dat er blijkbaar geen The Expendables 4 meer komt. Niet dat die films vermakelijk waren maar meer memorabel dan dit werkje.

nieuwslaatste nieuws