'Birds of Prey' met Margot Robbie is volgens eerste berichten "compleet gestoord"

Maar dan wel op de best mogelijke manier...

Ondanks dat velen teleurgesteld zijn over het DC-filmuniversum, is zowat iedereen het erover eens dat Margot Robbie als Harley Quinn een van de grote lichtpunten is. De verwachtingen rondom Birds of Prey, de tweede film waarin het personage voorkomt, zijn dan ook hooggespannen. Volgens de eerste berichten zou de film compleet gestoord zijn, wat natuurlijk ook wel past bij een doorgedraaid personage als Harley.

Er wordt momenteel nog gewerkt aan Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn), maar filmjournalist Scott Wampler (van de betrouwbare site Birth. Movies. Death.) heeft recent via Twitter laten weten dat hij een bron heeft die een testscreening van de film heeft bijgewoond. De persoon in kwestie zou uiterst lovend zijn over de film. Als het waar is wat de bron beweert, is de film "compleet gestoord...maar dan wel op de best mogelijke manier".

Nog een half jaar wachten
Scott Wampler wilde zelf niet teveel in detail treden over hetgeen hem is verteld, dus we moeten dit nieuws met een flinke korrel zout nemen. Tegelijkertijd staat Wampler bekend als een betrouwbare bron voor filmnieuwtjes, dus laten we hopen dat zijn bewering op waarheid berust. Birds of Prey draait vanaf februari 2020 in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair