Algemeen

'Birds of Prey' met Margot Robbie is volgens eerste berichten "compleet gestoord"

Maar dan wel op de best mogelijke manier...

door Zilko Tarici om 11:36 in Algemeen
Ondanks dat velen teleurgesteld zijn over het DC-filmuniversum, is zowat iedereen het erover eens dat Margot Robbie als Harley Quinn een van de grote lichtpunten is. De verwachtingen rondom Birds of Prey, de tweede film waarin het personage voorkomt, zijn dan ook hooggespannen. Volgens de eerste berichten zou de film compleet gestoord zijn, wat natuurlijk ook wel past bij een doorgedraaid personage als Harley.

Er wordt momenteel nog gewerkt aan Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn), maar filmjournalist Scott Wampler (van de betrouwbare site Birth. Movies. Death.) heeft recent via Twitter laten weten dat hij een bron heeft die een testscreening van de film heeft bijgewoond. De persoon in kwestie zou uiterst lovend zijn over de film. Als het waar is wat de bron beweert, is de film "compleet gestoord...maar dan wel op de best mogelijke manier".

Nog een half jaar wachten
Scott Wampler wilde zelf niet teveel in detail treden over hetgeen hem is verteld, dus we moeten dit nieuws met een flinke korrel zout nemen. Tegelijkertijd staat Wampler bekend als een betrouwbare bron voor filmnieuwtjes, dus laten we hopen dat zijn bewering op waarheid berust. Birds of Prey draait vanaf februari 2020 in de Nederlandse bioscopen.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

Het dceu heeft naar mijn mening wel goede films hoor! Namelijk de ultimate edition van batman vs superman dawn of justice vind ik heel tof. Aquaman is echt een prachtig onder water spektakel. Shazam! Is echt wel voor jongeren maar die vermaken zich er echt heel erg mee. Wonder Woman iedereen kent dat verhaal wel. Man of steel ligt aan je smaak. En het is wel redelijk mijn smaak. Justice league vind ik wel matig. En Suicide Sqaud is een nachtmerrie net zoals de theater versie van batman vs superman

Decepticon

Avatar

Ik geloof er niks van, want de film zal hoogstwaarschijnlijk gewoon pg-13 zijn.

PRIME

Avatar

Zijn de verwachtingen rondom deze film wel écht hooggespannen?

Ik denk niet dat het gros van de fans hierop zit te wachten.

eltorro

Avatar

@Decepticon: Er was toch al bevestigd dat de film R rated zou zijn, of heb ik iets gemist?

Ang3l

Avatar

Nou, bij DC zit ik voornamelijk in de "eerst zien, dan geloven" modus. Volgens hen is iedere film fantastisch.

JIGSAW8

Avatar

compleet gestoord op een goeie manier? zoals deadpool 1 en 2?

Decepticon

Avatar

@eltorro,
Oh zou kunnen, kan ik mij zo ff niet herinneren, maar ik denk dat WB dat niet aandurft.

Sunspot

Avatar

Zie het wel, niet echt meer geinteresseerd eigenlijk

NieuwsFilm

meest populair