Hoe reageerden Avengers op het einde van Endgame?

Hoe reageerden Avengers op het einde van Endgame?

Captain America, Hawkeye en War Machine laten zich erover uit!

Attentie: lichte spoilers aanwezig!

Grote projecten zoals Star Wars, James Bond en andere blockbusters worden altijd zo geheim mogelijk gehouden. Op deze manier is de kans op spoilers kleiner. Bij de laatste Marvel-film, Avengers: Endgame, wisten de hoofdrolspelers zelfs niet eens hoe de film zou eindigen. Er waren namelijk meerdere eindes gefilmd en dus kwamen de acteurs er pas achter tijdens de première, iets waar ze zich nu over uitlaten.

Zo zei Jeremy Renner (Hawkeye): ''Ik was er werkelijk kapot van... Van het begin tot het einde, heb ik moeten lachen, moeten huilen, het was een achtbaan aan emoties. Ik heb hem maar één keer gezien. Ik heb er echt van kunnen genieten als een fan!''

Renner liet eveneens weten dat zijn scene op de planeet met Scarlett Johansson (Black Widow) er ook bijna anders uit had gezien: ''Het was een lastige scene om te filmen. Er moesten namelijk op het laatste moment nog reshoots gemaakt worden, aangezien de originele scène veel langer was. In deze zou Thanos ons aanvallen. Maar uiteindelijk was het een scène tussen ons twee''.

War Machine
Don Cheadle (War Machine) liet zich ook uit over het feit ze niet het volledige script kregen, dus wisten ze vaak pas op het laatste moment wat er ging gebeuren: ''Ik wist niet wat ik kon verwachten... Het was spannend om beetje bij beetje erachter te komen wat er gebeurt en te zien hoe iedereen er op zijn manier op reageert''.

De acteur had eveneens een speciale band met de film en diverse fans. Zo hielp hij mensen met rugletsel, iets waar zijn personage ook aan lijdt: ''Ik mocht met meerdere patiënten samenwerken. Dat was geweldig om te doen. Deze mensen proberen er nu voor te zorgen dat mensen met serieuze rugproblemen en -letsels in films als deze kunnen meespelen''.

Captain America
Chris Evans (Captain America) wilde de film ook voor het eerst zien tijdens de première, iets dat hij zelden doet: ''Normaal gesproken kijk ik de films al van tevoren, maar ik wilde deze ervaring delen met de fans''. Evans liet zich eveneens uit over zijn personage, dat hij in meerdere films heeft gespeeld: ''Het lastige aan dit personage is dat hij zo'n goede en eerlijke persoon is en in dat opzicht nooit verandert, maar je moet altijd weer nieuwe manieren vinden om het toch aantrekkelijk te maken voor de fans. Het was een heuse uitdaging''.



NieuwsFilm

meest populair