Weer een tegenslag voor 'Bond 25' Grace Jones verlaat de set

Weer een tegenslag voor 'Bond 25' Grace Jones verlaat de set

De nostalgische cameo in 'Bond 25' lijkt afgeblazen.

Weer een tegenslag voor Bond 25. Alsof een vertrokken regisseur, gewonde hoofdrolspeler en explosie op de zet niet genoeg waren, vertrekt nu ook Grace Jones als actrice. Zij arriveerde op de set en besloot kort daarna te vertrekken.

Grace Jones speelde de rol van May Day in A View to Kill (1985). Al in april ging het gerucht dat Jones weer in een Bond-film zou spelen, vermoedelijk een andere versie van May Day. De films met Daniel Craig spelen zich immers af in een andere realiteit dan voorgaande Bond-films.

Toch vertrokken
Volgens de Britse roddelkrant The Sun heeft Grace Jones snel besloten te vertrekken. Ze dacht dat ze een grote rol had, maar bleek slechts een cameo te hebben. Daarop besloot ze te vertrekken. Het was vervelend voor de producenten, die gefrustreerd achterbleven nadat ze flink wat geld hadden uitgegeven om Jones een mooie slaapplek te regelen in de buurt van de Pinewood Studios.

De scène met Jones was overigens naar het schijnt bedoeld als een crowd pleaser, maar die zal nu dus niet doorgaan. De film wel, die draait vanaf april 2020 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair