Eerste trailer Netflix-special 'Frankenstein's Monster's Monster, Frankenstein'

Eerste trailer Netflix-special 'Frankenstein's Monster's Monster, Frankenstein'

Met een dubbelrol voor David Harbour, bekend als de meest recente Hellboy en uit de populaire serie 'Stranger Things'

Netflix heeft een trailer online gezet van Frankenstein's Monster's Monster, Frankenstein, een bijzonder getitelde mockumentary met in de hoofdrol David Harbour. De acteur, bekend als Jim Hopper uit de populaire serie Stranger Things en als de meest recente Hellboy, speelt in deze 28 minuten durende special zowel zichzelf als een Orson Welles-achtige, fictionele versie van z'n vader. Klinkt bijzonder, nietwaar? Neem snel een kijkje!


In Frankenstein's Monster's Monster, Frankenstein gaat Harbour in op het mysterieuze verhaal achter zijn legendarische familie, waarbinnen acteren altijd een centrale rol heeft gespeeld. Harbour onderzoekt de nalatenschap van z'n vader, die hij zelf dus speelt, en diens rol in een tv-toneelstuk waarvan plots kwijtgeraakt materiaal naar boven komt drijven.

Over de top
De special, die wordt omschreven als een over de top, verrassend en dramatisch verhaal vol mysterie en spanning, bevat naast Harbour ook rollen voor onder anderen Alfred Molina en Kate Berlant. Het scenario komt van John Levenstein (Arrested Development) en de regie staat op naam van Daniel Gray Longino.

Frankenstein's Monster's Monster, Frankenstein is vanaf 16 juli te zien via Netflix.

NieuwsFilm

meest populair