Algemeen

Er zit een geheime oorlog aan te komen in het Marvel Cinematic Universe

En de mensheid zit er straks middenin, zo lijkt het!

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Let op: Dit artikel bevat spoilers!


Tijdens het eerste decennium van het Marvel Cinematic Universe kregen we relatief weinig te zien van de intergalactische conflicten die spelen. Captain Marvel gooide de boel echter pas echt open en toonde ons de strijd tussen de Skrulls en de Kree. Het lijkt erop dat de Secret War nu eindelijk naar het MCU komt.

Waarschuwing: hier tref je spoilers aan voor Spider-Man: Far From Home.


Aan het eind van Spider-Man: Far From Home komen we erachter dat Nick Fury helemaal niet in de film zat. In plaats daarvan werkte de Skrull Talos de hele tijd in vermomming als Nick Fury. Fury zelf vierde een welverdiende vakantie op een ruimteschip van de Skrulls. Verder refereerde de film nog naar Kree sleeper cells op Aarde.

Het lijkt er daarmee op dat het conflict tussen de Skrulls en de Skree nog lang niet voorbij is. Tijdens een interview met Fandango, vertelde Marvel-baas Kevin Feige dan ook dat er een intergalactische strijd aan zou kunnen komen. "Nou ja, die oorlog tussen de Kree en de Skrulls is een groot onderdeel van de comics en ook van de mythologie rond Captain Marvel die we op willen bouwen," begon Feige. "En er zijn veel vragen, zoals wat Captain Marvel in de twintig jaar tussen het einde van Captain Marvel en het begin van Endgame gedaan heeft. Maar goed, die kleine zin is een van de vele easter eggs die in de film zitten."

"Fury doet kleine dingen eerder in de film, waarin hij naar de Aarde refereert in een gesprek met Peter als jouw wereld in plaats van onze wereld. Als je de film voor het eerst ziet, merk je het eigenlijk helemaal niet op. Maar als je de tweede keer kijkt en weet wat er aan zit te komen, is het heel leuk om te merken. En Jon Watts is er heel goed in om de grondvesten daarvoor te leggen."

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

McGraig

Avatar

Vijf artikelen achter elkaar over het MCU

PRIME

Avatar

Spoilertotaal

Jeroen Pasman

Avatar

Ik vind dit láng zo spannend niet als het hele verhaal rond de Infinity Stones.

Master Of Films

Avatar

McGraig "Vijf artikelen achter elkaar over het MCU"
Maar ondertussen niet melden dat Film1 doorgaat (ivm een nieuwe eigenaar). But whatever.
Gelukkig zijn er andere sites waar ik echt filmnieuws kan lezen Smiley face Hier kom ik nu alleen maar voor de reacties van mijn wel geëerde Filmtotaalvrienden Smiley face

PRIME

Avatar

@MOF welke sites check jij?

CassidyButch

Avatar

Yes called it!! Dat is wat ik wil zien, ik heb de comic books gelezen. Ik kan niet wachten!!

Sand

Avatar

ja WTF man Spoilertotaal, niet meer normaal
nieuwe spiderman nog niet gezien, wil rustig wel wat Marvelnieuws lezen over toekomstige films.. gooien ze er weer spoilers van spiderman in.. wat is er gebeurd met "lees niet verder als je ... film nog niet gezien hebt"..
Tis niet dat hij al lang uit is ofzo he..

Rickb

Avatar

De geheime oorlogen zijn ook in de strips verschenen. De goede tegen de slechte superhelden op een andere planeet.

Ronin75

Avatar

Ik baal echt hiervan. Spoilers elke keer weer. Ik kap met Filmtotaal. Echt gewoon major verpest voor mij. Had spoiler te laat door. Man man.

Goov25

Avatar

Ja @MOF,welke sites? Want ik ben ook een beetje FT moe..

rainking

Avatar

Ik neem aan dat er Secret Invasion bedoeld wordt in plaats van Secret War (en die heeft al niets met Secret WARS te maken).

Master Of Films

Avatar

Bekende filmwebsites zoals
https://www.slashfilm.com/
https://deadline.com/v/film/
https://www.hollywoodreporter.com/topic/movies
https://www.thewrap.com/category/movies/
Soms ook http://collider.com/all-news/ & https://www.nu.nl/film

Wil je Marvel nieuws vermijden dan moet je niet naar https://movieweb.com/marvel-movie-news/ & naar https://www.comingsoon.net/hub/marvel-movie-news gaan Smiley face

NieuwsFilm

meest populair