Algemeen

Derde Spider-Man wordt opnieuw een 'origineel verhaal'!

Ook nieuwe verhaal nooit eerder vertoond op film

door Niels van Arkel om 17:11 in Algemeen
In de 21e eeuw zijn we flink verwend met films rond Marvel-held Spider-Man. Met drie Spider-Man films van horror-regisseur Sam Raimi, de Amazing reeks van videoclipmaker Marc Webb (bestaande uit twee flims) zijn we nu aanbeland bij de tweede film uit de nieuwe Marvel Cinematic Universe reeks, waar nu Jon Watts aan het roer staat. Is de vernieuwing er dan niet uit? Nee hoor.

Volgens Kevin Feige, hoofd van Marvel Studios, is er voorlopig geen sprake van een hervertelling van een van de verhaallijnen uit de oude films: "Wij hebben met de vorige films (Homecoming en Far From Home) originele verhalen proberen te vertellen. Dat is ons gelukt en dat gaan we met deel 3 weer doen. Met deel 3 maken we weer een film die nog niet eerder is gemaakt."


Let op: Onder deze foto volgen spoilers voor de mid credit scene van Spider-Man: Far From Home.

De bijzondere mid-credit scene biedt voldoende mogelijkheden voor zo'n origineel verhaal. "Het is een beetje net als het einde van Iron Man. De regels zijn veranderd, we moeten nu het stuur wel omgooien."

De verschijning van J.K. Simmons in het karakter van J. Jonah Jameson was voor veel mensen natuurlijk een grote verrassing, maar deed wel denken aan de eerste drie Spider-Man films. "Geen zorgen. J.K. was een ontzettend leuke inside joke, maar we gaan echt niet de Raimi Spider-Man films namaken."Spider-Man: Far From Home is nu te zien in de bioscoop.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

Ik ben benieuwd wat ze dan gaan doen...

Mav Damian

Avatar

Ik ben benieuwd. Ik vond Far From Home net ietsje beter dan Homecoming. Mijn enigste minpunt is dat ze de identiteit zomaar weggeven en telkens aan het einde van beide films (Eerst May en nu iedereen). En doe in het derde vervolg Spider-Man in de hoge gebouwen van New York laten rondslingeren.

conspiracy

Avatar

Wat is dat toch met al die hinderlijke reclame hier op de site. Overal springen dingen ervoor. Eerst van de week al, nu ook een flauw iets en op serietotaal is de tekst niet eens te lezen omdat er een reclame overheen zit. Ik kom hier graag, lees dagelijks, maar dit wordt vervelend.

Moffy

Avatar

Mav Damian, je bedoelt dan dat dat te weinig te zien was in FFH? Hij deed wel degelijk in de hoge gebouwen slingeren van New York.
Wel beter ja een origineel verhaal. Ook gelieve met een nieuwe schurk, of anders een coolere Doc Oc (niks tegen de Raimi versie btw)

Moffy

Avatar

.

Darkknight21

Avatar

Super . De twee spiderman films van het mcu zijn echt 2 van de beste films uit het mcu . De vulture en mysterio zijn echt goeie villians
Kijk er al naar uit .
Ps . Tom Holland fucking own spiderman

Davidius

Avatar

Volgens de canon in de comics....vooral civil war, Spidey maakt zichzelf bekend aan de wereld als Peter Parker...ik moet zeggen, de nieuwe filmlijn is vele malen beter als de sony uitgaves....wellicht dat de dokter (1 van de 2) nog langskomt?

EntertainmentWatcher

Avatar

@Conspiracy: Adblockplus installeren en je hebt nergens last meer van!!!

https://adblockplus.org/nl/

NieuwsFilm

meest populair