Derde Spider-Man wordt opnieuw een 'origineel verhaal'!

Derde Spider-Man wordt opnieuw een 'origineel verhaal'!

Ook nieuwe verhaal nooit eerder vertoond op film

In de 21e eeuw zijn we flink verwend met films rond Marvel-held Spider-Man. Met drie Spider-Man films van horror-regisseur Sam Raimi, de Amazing reeks van videoclipmaker Marc Webb (bestaande uit twee flims) zijn we nu aanbeland bij de tweede film uit de nieuwe Marvel Cinematic Universe reeks, waar nu Jon Watts aan het roer staat. Is de vernieuwing er dan niet uit? Nee hoor.

Volgens Kevin Feige, hoofd van Marvel Studios, is er voorlopig geen sprake van een hervertelling van een van de verhaallijnen uit de oude films: "Wij hebben met de vorige films (Homecoming en Far From Home) originele verhalen proberen te vertellen. Dat is ons gelukt en dat gaan we met deel 3 weer doen. Met deel 3 maken we weer een film die nog niet eerder is gemaakt."


Let op: Onder deze foto volgen spoilers voor de mid credit scene van Spider-Man: Far From Home.



Bekijk de afbeelding

De bijzondere mid-credit scene biedt voldoende mogelijkheden voor zo'n origineel verhaal. "Het is een beetje net als het einde van Iron Man. De regels zijn veranderd, we moeten nu het stuur wel omgooien."

De verschijning van J.K. Simmons in het karakter van J. Jonah Jameson was voor veel mensen natuurlijk een grote verrassing, maar deed wel denken aan de eerste drie Spider-Man films. "Geen zorgen. J.K. was een ontzettend leuke inside joke, maar we gaan echt niet de Raimi Spider-Man films namaken."



Spider-Man: Far From Home is nu te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair