Algemeen

Is deze actrice stiekem de nieuwe 007 in 'Bond 25'?

Lashana Lynch de tijdelijke nieuwe Bond?

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Met Bond 25 neemt Daniel Craig definitief afscheid van zijn geheim agent 007. Al jaren zijn er geruchten over een opvolger en Idris Elba is dan vaak een favoriet. Nu wordt er verondersteld dat actrice Lashana Lynch stiekem de nieuwe "James Bond" is in Bond 25.

Screen Rant suggereert dat de Britse actrice in Bond 25 wordt gelanceerd als de nieuwe ster in de franchise. In Bond 25 speelt de actrice, eerder dit jaar te zien als Maria Rambeau in Captain Marvel, de rol van het personage Nomi. Screen Rant vermoedt dat dit personage de rol van James Bond heeft overgenomen aan het begin van Bond 25.

Nieuwe 007?
Het is al bekend dat James Bond afscheid heeft genomen van MI6 op het moment dat de film start. Hij leeft immers in Jamaica, waarin hij zich verre houdt van actie. Het zou Lynchs Nomi zijn die de rol van 007 in de tussentijd heeft overgenomen. Setfoto's van de film van regisseur Cary Fukunaga zouden uitwijzen dat Lynchs personage stiekem een belangrijke rol speelt.

Het is moeilijk voor te stellen dat we in het onvermijdelijke Bond 26 een 007 zien met de naam Nomi Bond. Maar tegenwoordig lijkt alles mogelijk, in ieder geval in het geruchtencircuit.17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Darthmar

Avatar

Jane Bond. Dat waren toch hele andere soort films.

ralphb

Avatar

Bond. SJW Bond...

LeonardoPacino

Avatar

Ik zie Ana de Armas staan op die foto, ik had helemaal gemist dat zij in de film zit. Misschien dat ik toch maar weer ga kijken dit keer dan. Smiley face

Rich Art

Avatar

Ik geloof wel dat ze de nieuwe 007 is en Bond met pensioen is aan het begin van de film. Dikke kans dat ze aan het begin de dood vind en Bond wordt ingeschakeld omdat het een vijand betreft uit zijn verleden (Blofeld?).

Jeroen76

Avatar

Ze doen maar. Ik zal de film niet gaan zien..

SplashySleet20

Avatar

Als een vrouw bond wordt. Gaat het Failliet vrees ik.

Sunspot

Avatar

Oke, niks voor mij in ieder geval.

Verwacht wel weer James Bond te zien na Craig.

Sunspot

Avatar

GAat toch niet werken sowieso man, wie is er nou in geinteresseerd.

En is ze aangetrouwd of zo dan, of gewoon een andere tak met naam Bond haha.

Ik ga de films niet uit mezelf kijken, als ze echt Bond van haar maken.

Spider-fan

Avatar

Het is toch lastig hoe men altijd 007 en James Bond als hetzelfde ziet. Ze kan de nieuwe 007 zijn als Bond met pensioen is, maar daarmee is ze nog niet Bond. De man zelf heet James Bond, 007 is het nummer waaronder hij werkt voor MI6.

Als Boyle Bond had laten sterven en dan een andere acteur de rol had overgenomen, zou het helemaal lijken alsof James Bond een code-naam is, dus ik ben blij dat ze dat niet gedaan hebben.

Sunspot

Avatar

^

Ik ken het onderscheid, 00 is een aanduiding voor de agenten, er zijn meerdere, zelfs keer genoemd in film, weet niet meer welke.

Maar is ook hoe het in de media gebracht wordt. Lijkt me inderdaad niet dat ze Jane Bond of zo gaat worden, ook niet vervangen van James Bond, want dat kan niet, ze is een vrouw.

Maar goed, ze doen maar, maar wil wel weer de James Bond zien, charismatisch, cool en zo, zoals hij altijd al was, geen bullshit SJW agent

Spider-fan

Avatar

Sunspot:

Alec Trevalyan (Sean Bean) in Goldeneye is 006. En er zijn er meerdere genoemd, bijvoorbeeld in Thunderball en Octopussy.

Het komt ook door de manier waarop het op de posters staat, denk ik. Er staat vaak James Bond 007 in één adem, dus het wordt sterk vereenzelvigd. Ook wordt het in de films zelf nooit heel duidelijk uitgelegd: je moet het er als kijker meer zelf uit halen.
De dubbele 0 betekent dat ze een bevoegdheid tot doden hebben. De andere agenten van MI6 hebben dat niet, maar die komen nooit in de films voor, dus daar weet je ook niks over. Ook vertellen de films nooit hoevéel 00-agenten er precies zijn, maar het getal is nooit hoog, dus niet zoveel schijnbaar - waarschijnlijk alleen hun allerbeste mensen, vandaar dat M in de Craig-films zo kritisch is op hem en teleurgesteld als hij dingen niet volgens de visie van MI6 doet, vandaar een regel van haar als: 'I knew it was too early to promote you.'

Judge

Avatar

Ian Fleming draait zich om in zijn graf bij dit soort onzin. Noem het dan geen James Bond en verzin een eigen franchise. Seriously...

Spider-fan

Avatar

Ik zou echt graag de titel weten. Ik denk dat het een originele titel zal zijn en ze de paar overgebleven titels van Fleming zoals Property of a Lady (de mooiste vind ik zelf) en Risico niet meer zullen gebruiken. Die verhalen zijn al respectievelijk in Octopussy en For Your Eyes Only gebruikt namelijk. Hildebrand Rarity is gebruikt voor Licence to Kill, en sowieso moeilijk bruikbaar omdat het te specifiek is, en echt een mooie titel is het ook niet. En 007 in New York is ook niks als titel natuurlijk.
Daarom vermoed ik dat ze voor een originele titel gaan zoals bij de laatste twee.
Maar aan de andere kant is het de 25e in de serie en gaan ze terug naar Jamaica waar Fleming woonde en schreef, dus het kan toch één van die titels worden. Dan hoop ik op Property of a Lady (het verhaal van het Fabergé Egg dat al verwerkt zit in Octopussy).

Sunspot

Avatar

@Spider

Ja, heb dat dus wel opgemerkt in de films, welke wist ik niet meer, maar is genoemd. Verderidd vaag over.

Maar goed, die meid kan geen vervanging zijn, waarom zou het ook zo moeten zijn.

James Bond moet cool blijven sowieso, rest bouwen ze maar eromheen

nieuwslaatste nieuws

meest populair