Is deze actrice stiekem de nieuwe 007 in 'Bond 25'?

Lashana Lynch de tijdelijke nieuwe Bond?

Met Bond 25 neemt Daniel Craig definitief afscheid van zijn geheim agent 007. Al jaren zijn er geruchten over een opvolger en Idris Elba is dan vaak een favoriet. Nu wordt er verondersteld dat actrice Lashana Lynch stiekem de nieuwe "James Bond" is in Bond 25.

Screen Rant suggereert dat de Britse actrice in Bond 25 wordt gelanceerd als de nieuwe ster in de franchise. In Bond 25 speelt de actrice, eerder dit jaar te zien als Maria Rambeau in Captain Marvel, de rol van het personage Nomi. Screen Rant vermoedt dat dit personage de rol van James Bond heeft overgenomen aan het begin van Bond 25.

Nieuwe 007?
Het is al bekend dat James Bond afscheid heeft genomen van MI6 op het moment dat de film start. Hij leeft immers in Jamaica, waarin hij zich verre houdt van actie. Het zou Lynchs Nomi zijn die de rol van 007 in de tussentijd heeft overgenomen. Setfoto's van de film van regisseur Cary Fukunaga zouden uitwijzen dat Lynchs personage stiekem een belangrijke rol speelt.

Het is moeilijk voor te stellen dat we in het onvermijdelijke Bond 26 een 007 zien met de naam Nomi Bond. Maar tegenwoordig lijkt alles mogelijk, in ieder geval in het geruchtencircuit.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair