Celebrity

'Woody Allen (83) wil ondanks alle controverse door blijven gaan tot zijn dood'

De regisseur denkt nog lang niet aan pensioen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Wouter Drummen om 14:01 in Celebrity
Woody Allen kwam sinds de #MeToo beweging flink onder vuur te liggen. Hij werd in het verleden namelijk aangeklaagd wegens seksueel misbruik en deze verhalen kwamen als gevolg van alle aandacht voor MeToo weer naar boven. Allen heeft het dus een tijdje behoorlijk lastig gehad; zo werd zijn nieuwste film, A Rainy Day in New York niet eens uitgebracht. Ook had hij een mega-contract getekend met Amazon, maar laatstgenoemde besloot niet verder te willen gaan met de regisseur. Toch wil Allen films blijven maken.

De bekende regisseur is al 83 jaar oud en vanwege alle kritiek die hij kreeg te verduren dachten nogal wat mensen dat Allen het maken van films achter zich zou laten. Maar dat is bij Allen absoluut niet aan de orde geweest: ''Ik heb nooit gedacht aan mijn pensioen. Sinds het begin van mijn carrière, heb ik altijd geprobeerd me volledig te focussen op mijn werk. Het maakt niet uit wat er gebeurt met mijn familie, vrienden, politiek, ik geef altijd alles voor mijn films''.

Tot het einde
Allen zegt dat het einde van zijn carrière nog lang niet in zicht is: ''Mijn films gaan over relaties en mensen. En ik probeer dit thema altijd op een grappige en mooie manier te brengen. Dit wil ik blijven doen. Wanneer ik mijn laatste adem uitblaas, dan zal dat waarschijnlijk gebeuren op een van mijn filmsets!''

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Gelukkig maar hij heeft een paar goeie films gemaakt

PRIME

Avatar

A Rainy Day in New York komt wel uit bij Pathe.

SplashySleet20

Avatar

Gaat wel allemaal erg ver. Dat hij haast geen films kan maken.

Spider-fan

Avatar

Hij heeft ook altijd zo ongeveer een film per jaar gemaakt, veel sneller en meer dan de meeste regisseurs films maken. Als dat je routine is en waar je voor leeft, geef je dat niet zomaar op. Zijn recente films zijn wel wat minder. Blue Jasmine was zijn laatste echt goede, maar bijvoorbeeld de laatste die ik zag, Wonder Wheel, was ik niet echt weg van. Ondanks het prachtige en kleurrijke camerawerk van Vittorio Storaro was het uiteindelijk een beetje een tegenvaller.

Master Of Films

Avatar

Damn is Allen al zo oud.
Ik kan nog altijd genieten van de ScarJo trilogie Smiley face
Of ze moet er meer met Allen hebben gemaakt Smiley face

nieuwslaatste nieuws

meest populair