Verrassing: Dit betekent de 'Breaking Bad' tweet van Bryan Cranston en Aaron Paul

Verrassing: Dit betekent de 'Breaking Bad' tweet van Bryan Cranston en Aaron Paul

Op TV gescheiden, maar in het dagelijks leven zijn Walter White en Jesse Pinkman nog steeds onafscheidelijk.

Nog niet zo heel lang geleden maakten acteurs Bryan Cranston en Aaron Paul fans van de hitserie Breaking Bad helemaal gek met een afbeelding op Twitter van 2 muilezels en het onderschrift "Soon" (Binnenkort). Gelijk barstten de speculaties los. Ging dit over de aangekondigde Breaking Bad-film of hadden de 2 gewoon een beetje plezier? Het blijkt nu te gaan om een door henzelf gebrouwen drankmerk, toepasselijk genaamd Dos Hombres (Twee Mannen).

Cranston plaatste foto's op Instagram van hemzelf met Paul en schreef dat ze plannen hadden om te beginnen: In 2016 praatten we over wat we samen nog konden doen. We bouwden echt een heel speciale band op tijdens het filmen van 'Breaking Bad' en wetende dat we het scherm een ​​tijdje niet konden delen, gingen onze gedachten uit naar een nieuw project. We dronken cocktails, Aaron keek naar zijn glas en zei "Weet je wat we gaan maken? Een heel speciale cocktail"! Het duo reisde af naar Oaxaca, Mexico en is nu klaar om het drankje te presenteren.

Bekijk de afbeelding
Wat houdt dit in voor de Breaking Bad-film?
Het lijkt er dus op dat het personage Jesse Pinkman (Paul) toch de enige hoofdrolspeler wordt en het verhaal na diens ontvoering wordt voortgezet. Hij rijdt in de laatste aflevering van de serie de horizon tegemoet zonder om te kijken en laat Walter White (Cranston) achter die vrijwel zeker sterft met een voldane glimlach op zijn gezicht.

Reacties op de onthulling die fans een paar weken in hun greep hield, zijn in ieder geval gemengd. Er heerst zowel waardering als boosheid. De één kan erom lachen en wil meteen weten hoe een fles te bestellen, de ander is lichtelijk teleurgesteld, maar ziet er ergens de humor wel van in, maar tevens reacties als "Ik wil niet meer verder leven" en "Bedankt jongens, nu is Breaking Bad voor mij voor altijd verziekt" passeren de revue.

En jij? Voel jij je belazerd of vind je het ergens ook wel een geinige stunt?

NieuwsFilm

meest populair