Algemeen

Zeer positief ontvangen horrorfilm 'Midsommar' krijgt een verlengde director's cut

En dat terwijl zijn horrorprent al bijzonder lijvig is.

door Jeffrey Kouters om 14:47 in Algemeen
Met een speelduur van 147 minuten is Midsommar, de nieuwe horrorprent van Ari Aster, al behoorlijk lijvig, maar dat weerhoudt de regisseur er niet van om later ook een verlengde director's cut uit te brengen. Dat onthulde hij tijdens een Q&A op Reddit.


De eerste versie van Midsommar die Ari Aster in elkaar had gezet duurde ruim drie uur en drie kwartier. Veel scènes belandden echter in de prullenmand. Zijn nieuwe horrorprent is behoorlijk goed ontvangen en veel fans zullen dan ook blij zijn met de aankondiging van een director's cut. "Ik werk momenteel aan een verlengde versie. Deze zal geen uur en twintig minuten langer worden, maar wel minstens dertig minuten", antwoordt Aster op een vraag van een fan.

In het kort
De relatie van het jonge Amerikaanse stel Dani (Florence Pugh) en Christian (Jack Reynor) staat op klappen. Na een tragische gebeurtenis binnen de familie besluiten de twee toch bij elkaar te blijven. Het stel reist samen met wat vrienden af naar een afgelegen dorpje in Zweden om daar het Midsommar-festival bij te wonen. Dit ogenschijnlijk idyllische feest verandert echter al snel in een gewelddadig tafereel.


Midsommar verschijnt op 25 juli in de Nederlandse bioscopen!

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maac

Avatar

Erg benieuwd!

Jaws

Avatar

Zweden mijn tweede vaderland.

Master Of Films

Avatar

Laatst nog Florence Pugh gezien in Fighting with My Family. Dat deed ze echt goed. Tof dat ze in een Aster film zit. Ben benieuwd naar de extended cut, en ik hoop dat het op Blu-ray gaat verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair