Algemeen

Opgelet 'Lord of the Rings' en gamer fans!

Amazon kondigt een 'Lord of the Rings' videogame aan.

door Wouter Drummen om 16:05 in Algemeen
Amazon wist na een maandenlange strijd met andere grote studio's de rechten te bemachtigen voor Lord of The Rings. Hun projecten met Tolkien's verhalen zijn dan ook uiterst ambitieus. Zo zijn ze op het moment bezig met een serie die een slordige 1 miljard dollar kost om te maken. Maar daar laten ze het niet bij: ze komen nu ook met een videospel dat zich in The Lord of the Rings wereld zal afspelen.

Ondanks het feit dat het spel een connectie lijkt te hebben met de serie, aangezien het spel zich net zoals de serie lang vóór de gebeurtenissen van The Hobbit en The Lord of the Rings zal afspelen, wordt dit ontkend. Amazon Game Studios stort zich op het project samen met Athlon Games. Een woordvoerder van Athlon liet zich erover uit:

Gratis multiplayer game
''Het wordt een gigantisch online multiplayer game, dat geheel gratis zal zijn voor PC en consoles. We willen The Lord of the Rings wereld uitbreiden. Spelers krijgen de mogelijkheid onbekende landen, mensen en wezens uit Midden-Aarde te ontdekken''. Wanneer het spel uitkomt is nog niet bekend.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair