Algemeen

'Venom 2' staat voorlopig in de ijskast

Sony Pictures heeft de film nog niet gepland.

door Bram de Groot om 10:00 in Algemeen
Sony Pictures boekte in 2018 een enorm succes met de Marvel-film Venom. Met een bescheiden productiebudget van 100 miljoen dollar werd er wereldwijd 856 miljoen dolaar opgehaald. Een vervolg is al aangekondigd, maar verwacht niet dat de film snel verschijnt.

In gesprek met ComicBook.com heeft producent Amy Pascal aangegeven dat Venom 2 wel "op de agenda" staat, maar dat nog niet duidelijk is wanneer de film moet verschijnen. Op de vraag van ComicBook.com of er al een planning is, zei Pascal dat er "nog geen planning" is.

Tom Hardy terug
Eerder werd bekend dat Tom Hardy terugkeert in de rol als Eddie Brock / Venom. Er werd enige tijd verondersteld dat Venom 2 op 2 oktober 2020 uit zou komen, aangezien Sony Pictures voor die datum een Marvel-film gepland heeft staan. Nu is uiteraard de vraag welke film dan wel op die datum verschijnt, of dat Venom 2 simpelweg vertraagd wordt.

Sony's Marvel-film Morbius staat gepland voor juli 2020. In die film zie je onder meer Jared Leto en Tyrese Gibson.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

DrPeper

Avatar

Venom was n teleurstelling.

Civilian Supreme

Avatar

Er had veel meer uit gehaald kunnen worden maar het had ook nog veel slechter gekund. Iig genoeg ruimte voor verbetering, nu alleen graag met een betere regisseur.
Overigens mag het van mij bij marvel en met name bij Spiderman allemaal wel wat duisterder en groffer. Als je een film hebt met Venom en Carnage dan moet je bepaalde dingen gewoon laten zien.
Het hoeft allemaal niet zo kinderachtig.
Maarja bang natuurlijk om het brede publiek te verliezen.
Kan ook niet wachten om een wat volwassenere Spiderman film te zien over een jaar of 10. Die schooljaren heb ik nu wel gezien. Holland is perfect als Parker maar de huidige films wekken geen enkele interesse bij mij op.

flep

Avatar

Ik vond de eerste echt tegen vallen. Hoewel Hardy echt wel in de rol past en op momenten ook wel wat leuks laat zien, is het wat betreft actie te kinderachtig, ongeloofwaardig en niet vernieuwend.

Decepticon

Avatar

Venom vond ik ook een teleurstelling, het is een film die uit 2007 leek te komen, toen zou de film wat indruk gemaakt hebben, maar de actie stelt idd niet veel voor en hoe Hardy praatte is echt slecht. Dat kinky klinkt nergens naar, dat hebben ze vast bedacht om hem als good guy over te laten komen ipv een een bad guy, terwijl het personage een bad guy is.

Je zou zeggen dat het frappant is dat Venom 2 nog niet is aangekondigd, maar lijkt me eerder dat Sony kijkt hoe ze de bekritiseerde punten beter kunnen maken. Misschien dat Sony eindelijk eens niet naar makkelijke cash grabs kijkt.hem

Maar Amy Pascal heeft hier (straks) toch weinig meer mee te maken, zij stapt toch over naar Universal?

STYD

Avatar

Met 100 miljoen toch nog 856 miljoen weten binnen te harken en nog hebben mensen het over een teleurstelling. Film was echt leuk om te zien, zelfs voor een tweede keer. Venom 2, heeft allemaal te maken met de deal tussen Sony en Disney. Als een film zoveel geld opbrengt dan zou een deel 2 een no brainer voor de studio moeten zijn.

KeesjeNL

Avatar

@STYD geld heeft niets maar dan ook niets met kwaliteit te maken.

shellghost

Avatar

Gisteren voor de derde of vierde keer zitten kijken. Blijf het een leuke film vinden. Smiley face
Kan niet wachten op deel 2 met Carnage. Smiley face

Master Of Films

Avatar

shellghost "Gisteren voor de derde of vierde keer zitten kijken. Blijf het een leuke film vinden."
Serieus. Wat is hier zo goed aan. Smiley face

STYD

Avatar

@keesjnl, nee snap ik. Maar zo denken de studio’s helaas niet altijd.

NieuwsFilm

meest populair