Algemeen

Eerste posters DC-film 'The Kitchen'

Nog meer DC in 2019?

door Bram de Groot om 07:24 in Algemeen
Warner Bros. en New Line hebben drie posters online gezet voor de verfilming van de miniserie 'The Kitchen' van DC/Vertigo. Op de affiches zie je de drie actrices die de hoofdrollen spelen. Daarna ook de trailer voor The Kitchen, die een maand geleden verscheen.

De drie hoofdrolspelers in de film van debutant Andrea Berloff, scriptschrijver van Straight Outta Compton uit 2015, zijn niemand minder dan Melissa McCarthy, Tiffany Haddish en Elizabeth Moss. Duidelijk drie grote namen uit Hollywood.


In The Kitchen - een verwijzing naar Hell's Kitchen - keren we terug naar de jaren 70 en zien we de drie huisvrouwen Claire, Ruby en Kathy. Ze nemen noodgedwongen de Ierse maffiazaken in eigen hand. Niet veel later zal blijken dat ze de concurrentie nog wreder en vraatzuchtiger aanpakken dan hun gevangen genomen mannen.

The Kitchen biedt ook rollen aan Domhnall Gleeson, Common en James Badge Dale en moet vanaf 19 september in de Nederlandse bioscoopzalen te zien zijn. Hieronder zie je nogmaals de trailer die eind mei al verscheen!0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair