Algemeen

Marvel's superheldenfilm 'Shang-Chi' krijgt mogelijk onbekende acteur voor hoofdrol

Wordt het dan toch niet Ludi Lin?

door Jeffrey Kouters om 09:17 in Algemeen
Marvel is achter de scherm druk bezig met de casting van de titelrol voor de geplande superheldenfilm Shang-Chi. De studio schijnt inmiddels een aantal acteurs te hebben uitgenodigd voor een testronde. Dat meldt Justin Kroll van filmvakblad Variety.

Hoewel het er eerder op leek dat Marvel zijn ogen had laten vallen op Ludi Lin (Power Rangers) voor de rol van held Shang-Chi, de meester der Kung Fu, wordt het scenario dat er een onbekende acteur wordt gecast steeds realistischer. Kroll weet namelijk te vertellen dat de studio talentmanagers heeft benaderd om audities met onbekende acteurs af te kunnen nemen.

Volgens Kroll zoekt Marvel iemand tussen de twintig en dertig voor de rol (Lin is 31). Marvel overweegt overigens vooralsnog alleen acteurs van Chinese komaf. Acteurs met een andere Aziatische achtergrond worden dus in eerste instantie uitgesloten. Dat lijkt een goede zet om trouw te blijven aan het bronmateriaal. Wellicht presenteert Marvel de gelukkige acteur aankomende zaterdag al tijdens zijn presentatie op de San Diego Comic-Con.

Destin Daniel Cretton (The Glass Castel) moet Shang-Chi gaan regisseren.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm