Celebrity

Beyoncé negeert koninklijk protocol bij première 'The Lion King'

De zangeres en actrice ontmoette daar Meghan Markle.

door FilmTotaal om 14:15 in Celebrity
Gisterenavond vond de Europese première van Disney's The Lion King plaats in Londen, Engeland. Daar vond volgens sommige fans ook de 'ontmoeting van het jaar' plaats. Beyoncé maakte daar namelijk kennis met de Britse royal Meghan Markle, al ging dat niet helemaal volgens het protocol.

Queen Bee schudde gisteravond eindelijk handjes met Meghan Markle, de hertogin van Sussex. De twee liepen elkaar tegen het lijf bij de première van The Lion King, waar Markle speciaal haar zwangerschapsverlof voor had afgebroken. Beyoncé heeft voor die film de stem van leeuwin Nala ingesproken en werkte ook mee aan de soundtrack.

Koninklijk protocol geschonden
Beyoncé hield zich alleen niet helemaal aan het strikte protocol. Ze kwam namelijk later binnen dat Markle. Officieel horen gasten eerder te arriveren dan de leden van het Britse koninklijk huis. Ooggetuigen melden dat Beyoncé ook nog blunderde door Markle 'mijn prinses' te noemen, een titel die zij helemaal niet heeft. Markle is immers hertogin.

Kinderen
Beyoncé en Markle werden allebei begeleid door hun partners, Jay-Z en prins Harry. De vier hebben ook nog even staan keuvelen over hun kinderen. Markle beviel in mei van haar eerste kindje, Archie. Beyoncé en Jay-Z hebben zelf drie kinderen.

NieuwsFilm