Gerucht: Dit is hoe we de nieuwe 007 ontmoeten in 'Bond 25'

En nee, ze heet niet Jane Bond, zoals sommigen gedacht hadden.

We hoorden het een paar dagen geleden al en nu ook uit betrouwbare bronnen. De Daily Mail, de Britse roddelkrant die erom bekend staat goede bronnen te hebben binnen de Bond-producties, heeft een omschrijving van de wijze waarop Lashana Lynch de nieuwe 007 wordt.

De Mail schrijft op basis van een anonieme insider binnen de productie, dat de 25ste film begint met het moment dat James Bond (Daniel Craig) terug uit pensioen wordt gehaald om het op te nemen tegen een nieuwe schurk. Maar dan blijkt dat de boel verder is gegaan sinds het einde van de vorige Bond-film.

Geen Jane Bond
Volgens de Mail zit er een moment aan het begin van de film waarop M zegt: kom binnen 007, waarop Lashana Lynch binnenwandelt. Bond is dus nog altijd Bond als de film begint, maar niet langer 007, zoals hij tot nu toe eigenlijk altijd is geweest. In plaats daarvan neemt Lashana's personage het over, een personage waarvan we overigens de naam nog niet kennen. Maar duidelijk is dat zij geen Nomi Bond of iets dergelijks zal spelen, maar wel de nieuwe 007.

De vraag is en blijft natuurlijk of Lynch de rol uiteindelijk overneemt, of dat het een eenmalig iets is. We hoorden een van de producenten van de Bond-franchise eerder al vertellen dat er nooit een vrouwelijke Jane Bond zou komen. Wel lijken er dit soort mogelijkheden te bestaan.

In april 2020 in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair