Algemeen

Gerucht: Dit is hoe we de nieuwe 007 ontmoeten in 'Bond 25'

En nee, ze heet niet Jane Bond, zoals sommigen gedacht hadden.

door Jim Pedd om 22:46 in Algemeen
We hoorden het een paar dagen geleden al en nu ook uit betrouwbare bronnen. De Daily Mail, de Britse roddelkrant die erom bekend staat goede bronnen te hebben binnen de Bond-producties, heeft een omschrijving van de wijze waarop Lashana Lynch de nieuwe 007 wordt.

De Mail schrijft op basis van een anonieme insider binnen de productie, dat de 25ste film begint met het moment dat James Bond (Daniel Craig) terug uit pensioen wordt gehaald om het op te nemen tegen een nieuwe schurk. Maar dan blijkt dat de boel verder is gegaan sinds het einde van de vorige Bond-film.

Geen Jane Bond
Volgens de Mail zit er een moment aan het begin van de film waarop M zegt: kom binnen 007, waarop Lashana Lynch binnenwandelt. Bond is dus nog altijd Bond als de film begint, maar niet langer 007, zoals hij tot nu toe eigenlijk altijd is geweest. In plaats daarvan neemt Lashana's personage het over, een personage waarvan we overigens de naam nog niet kennen. Maar duidelijk is dat zij geen Nomi Bond of iets dergelijks zal spelen, maar wel de nieuwe 007.

De vraag is en blijft natuurlijk of Lynch de rol uiteindelijk overneemt, of dat het een eenmalig iets is. We hoorden een van de producenten van de Bond-franchise eerder al vertellen dat er nooit een vrouwelijke Jane Bond zou komen. Wel lijken er dit soort mogelijkheden te bestaan.

In april 2020 in de bioscoop!

18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SeanDeNiro

Avatar

Alsof de kwaliteit van moderne films niet treurig genoeg is moet er nog een schep SJW-LTGB-ultra politieke correctheid bovenop. 1 april 2020 is nog ver weg.

ThysRomani

Avatar

Ben er niet bang voor. We hebben het hier over Commander James Bond. De nieuwe Bond girl (1 van de) is in dit geval toevallig degene die zijn 00 status heeft overgenomen. Klinkt als een eenmalig iets, wat me logisch lijkt. Er moet een nieuwe James Bond worden gezocht. Verwacht echter wel dat de rest van de personages blijven (M, Q etc.). Alhoewel: je weet het nooit. Ze zouden ook Young Bond kunnen maken.

PRIME

Avatar

He anders wachten we ff tot die film draait

Frietgezicht

Avatar

Misschien een slimme aanpak. Niet gelijk een nieuwe Bond en/of 007 als hoofdpersoon en een enorme gok nemen maar haar gewoon bij de vertrouwde Bond in dezelfde film stoppen en kijken naar hoe het publiek reageert op haar.

Misschien dat mensen na deze film haar in een solo-film willen zien.
En als het trucje niet werkt en de reacties negatief zijn(denk aan Shia Labeouf in Indiana Jones die eigenlijk bedoeld was als vervanger) komt de solo-film er gewoon niet.

Verstandig om iets nieuws te brengen in een vertrouwde omgeving.

Master Of Films

Avatar

Zolang Broek op Langedijk 100% exact eruit ziet als een exotische Bond locatie, anders ga ik ook als een gevoelige sneeuwvlokje te keer op Weibo. Dat is voor mij echt de druppel met die SJW-LTGB-ultra politieke correctheid van de redpilled woke people.

ThysRomani ". Alhoewel: je weet het nooit. Ze zouden ook Young Bond kunnen maken."
Zeker als kind alleen maar buiten gespeeld en nooit TV gekeken. Anders had je allang geweten dat James Bond Jr niet van gisteren is.

Rafael11

Avatar

Idd, dit is beter dan een bestaand personage van geslacht veranderen, maak gewoon een nieuw orgineel karakter.En zo houden ze de opties open. Maar ja, ik moet het nog maar zien of het wat word.

Spider-fan

Avatar

Er zijn niet zoveel 00-agenten, want als er andere voorkomen in de serie zijn het lage nummers, zoals 006 in Goldeneye en 009 in Octopussy.
Logisch dus als Bond met pensioen is, dat een andere agent zijn nummer krijgt. En waarom kan dat geen vrouw zijn?
Wel is de vraag of hij gedurende de film zijn vertrouwde nummer weer terugkrijgt, bijvoorbeeld omdat Nomi doodgaat.

GreenHornet

Avatar

Fleming draait zich om in zijn

Gigan72

Avatar

De vraag is wat het publiek er van gaat vinden.. het doorsnee publiek gaan die denken he Bond is nu geen man meer dus laat maar zitten.
De Die Hard fans daar zullen er ook niet een hoop blij zijn.
De kans dat deze Bond het minder gaat doen of misschien zelfs flopt is aanwezig.
Maar het kan ook zo zijn dat het werkt en het gewoon een succes wordt.

Want opzich van wat ik zo lees is de insteek die ze nemen niet slecht.
Gewoon afwachten

deregtx

Avatar

Vind het een slechte actrice en best lelijk eigenlijk. Misschien moet zei MayDay (bond Villain) vervangen want die zou eigenlijk terugkomen in de nieuwe James Bond.

Ereptile

Avatar

Eerste vraag die ik heb: WHY?! Hou eens op met dat gepush voor dat PC gezeik.

Ik ben helemaal voor donkere acteurs/actrices in films die een belangrijke rol hebben, maar laat ze personages spelen die LOS staan van wat al jaren bestaat. Het is niet nodig...

Sunspot

Avatar

Oke, maar dan nog, wie zit hier op te wachten.

Gaat falen dit.

We willen gewoon James Bond zien, niet zo een fake opgedrongen iets

John Wayne

Avatar

Niemand heeft nog maar iets van de film gezien...maar de azijnpissers staan al klaar. Zover ik weet is Daniël Craig nog altijd James Bond in de film, en met of zonder 007 licentie, hij speelt de hoofdrol. Ik wacht dus wel af totdat de film in de bioscoop is verschenen voordat ik mijn mening geef.

Boer

Avatar

God wat een reacties. Het is een GERUCHT. Pas als je de film hebt gezien weet je of het politiek geforceerd is of dat het (hopelijk) subtiel genoeg gebracht wordt. Calm down.

shellghost

Avatar

Zij wordt voor haar flikker geschoten zodat James de dag weer kan redden.
Het is wel interessant dat ze dus eigenlijk zeggen dat 007 geen specifiek persoon is, maar een nummer wat aan een persoon wordt toegewezen.

GreenHornet

Avatar

Het kan ook zijn dat Bond vreemd gaat met haar. Dat hij een 007 gaat doen met haar.

Darthmar

Avatar

Duikt deze vrouwelijk 007 ook met Jan en alleman in bed zoals James Bond nogal de neiging heeft om te doen?
Ze zal vermoedelijk ook wel lesbisch zijn voor de LGTB community tevreden te houden.

NieuwsFilm

meest populair