Video

Eerste trailer 'The King's Man'-prequel!

Verschillende historische gebeurtenissen komen voorbij!

door Corneel Vanfleteren om 08:32 in Video
Fox laat ons opnieuw kennis maken met de Kingsman-organisatie in de eerste trailer voor de prequel, die The King's Man heet. Ralph Fiennes gidst ons als voice-over door de beelden.In de trailer flitsen er diverse wereldgebeurtenissen voorbij. We zien de Eerste Wereldoorlog en de Russische Rasputin (Rhys Ifans). Daarnaast zien we dat het personage van Fiennes, de Hertog van Oxford, een protegé heeft aangenomen in de vorm van Conrad (Harris Dickinson). De Hertog leert hem het harde ontstaan van de spionnengroep, maar voegt er een waarschuwing aan toe: "Echte kracht komt vanuit het begrijpen tegen wie je vecht en hoe ze verslagen kunnen worden. Ik weet dat je wil vechten, maar er zijn andere manieren om je plicht te doen.".

Uniformen in kleermakerswinkel
De trailer eindigt met een piekfijn geklede Fiennes die met zijn protegé aankomt voor de kleermakerswinkel Kingsman. In de etalage staan blijkbaar geen maatpakken, maar militaire uniformen. De origine van de organisatie gaat hier duidelijk op terug. Het is een andere richting dan het frivole van de eerste film. Geen stoerdoenerij, maar bittere ernst.

De prequel speelt zich af in de vroege jaren 1900, en is wederom geregisseerd door de Brit Matthew Vaughn. In de trailer zien we ook Gemma Arterton in een milliseconde, maar andere acteurs zoals Matthew Goode, Aaron Taylor-Johnson en Tom Hollander schitteren door afwezigheid. Naast de trailer is ook een eerste poster vrijgegeven, die kun je hieronder zien.


The King's Man komt op 13 februari 2020 in de bioscoop.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Brein8998

Avatar

Ziet er goed uit. Lijkt op de eerste film maar dan in een oude setting. Top!

nooffencetaken

Avatar

Gruwelijk toch. Ik heb hier wel zin in hoor.

Boer

Avatar

Ziet er prima uit, en Rasputin nog nooit in een film gezien volgens mij

JMRG

Avatar

Das snel

nieuwslaatste nieuws

meest populair