Algemeen

Gerucht: Kraven the Hunter komt uit Wakanda in MCU

Regisseur Jon Watts hoopt Kraven in derde 'Spider-Man'-film te introduceren.

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Algemeen
Marvel heeft mogelijk al een gaaf idee over hoe slechterik Kraven the Hunter zal worden geïntroduceerd in zijn filmuniversum. Volgens kunstenaar Boss Logic (een fan die zo succesvol is geworden met het maken van posters dat hij nu ook door filmstudio's wordt ingehuurd) komt de MCU-versie van Kraven namelijk mogelijk uit Wakanda, het land van Black Panther.

Dit is een interessant gerucht. Het idee dat Kraven the Hunter een connectie heeft met Wakanda hebben we ook al eerder gehoord. Regisseur Ryan Coogler wilde hem namelijk introduceren in Black Panther, maar Marvel hield die plannen tegen. Jon Watts heeft onlangs aangegeven deze bekende slechterik graag te willen gebruiken in de derde Spider-Man-film.

In de comics heet Kraven the Hunter eigenlijk Sergei Kravinoff. Hij is een doorgedraaide jager uit Rusland die kosten wat het kost Spider-Man wil vangen om te bewijzen dat hij de beste jager ter wereld is. Boss Logic heeft via-via gehoord dat Marvel dus mogelijk voor een andere insteek kiest. Volgens hem behoort Kraven tot een stam die ooit verbannen is uit een van de eerdere koningshuizen van Wakanda.

Boss Logic heeft ook een concepttekening gemaakt van hoe Kraven er mogelijk uit zo kunnen zien in Marvels filmuniversum. Als referentie voor deze impressietekening heeft hij acteur Mustafa Shakir (Bushmaster in Luke Cage) gebruikt. Hoewel dit zeker gaaf zou zijn, moeten we dit gerucht voorlopig maar met een flinke korrel zout nemen.16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Jeffrey Dean Morgan lijkt mij wel leuk voor die rol.

Rutherford

Avatar

Gisteren Far From Home gezien. Ik heb me geweldig vermaakt. 10x beter dan de eerste. En ik moet ergens bekennen dat ik hem leuker vond om naar te kijken dan Endgame. Onverwacht. Mysterio was gaaf. Leuke humor, luchtig. Er wordt wel snel over The Blip gegaan, maar het stoorde me niet echt. Laat deel 3 maar komen.

TheGuardian

Avatar

Kraven is een van m'n favoriete Spider-Man villains, dus ik hoop idd dat hij de badguy word in de derde film. Maar dan hoop ik wel dat alles een beetje grauwer en duisterder word qua toon, want dat hoort er dan toch ook bij

Guyon2002

Avatar

Ik had ook ergens een (fan)idee gelezen waarin er een nieuwe professor word geïntroduceerd voor Peter: Kurt Connors. Deze verandert uiteindelijk in The Lizard, wat Kraven aantrekt om naar NYC te komen om Lizard te vangen. Spidey moet ervoor zorgen dat Kraven Connors niet te pakken krijgt en dat Connors niet teveel verwoest in NYC.
Vond het best leuk klinken

Goku32

Avatar

Nee nee nee dit ziet er niet uit, laat kraven zoals in de comic of tv serie. Maar wel vet kraven is 1 van mij favo spiderman villians geweest dus laat maar komen

MajorJos

Avatar

Kraven kreeg toch ook een eigen film van sony?

Master Of Films

Avatar

Guyon2002 "Ik had ook ergens een (fan)idee gelezen waarin er een nieuwe professor word geïntroduceerd voor Peter: Kurt Connors. Deze verandert uiteindelijk in The Lizard, wat Kraven aantrekt om naar NYC te komen om Lizard te vangen. Spidey moet ervoor zorgen dat Kraven Connors niet te pakken krijgt en dat Connors niet teveel verwoest in NYC.
Vond het best leuk klinken"
Alleen we hebben al een Kurt Conners gehad in Raimi's Spider-Man films. In The Amazing Spider-Man werd Conners uiteindelijk The Lizard.

Wat dat betreft heeft de Spider-Man in de MCU twee dingen die geen herhalingen zijn van Raimi's Spider-Man en Webb's Amazing Spider-Man. Geen Uncle Ben en nog niet eerder vertoonde live action Spider-Man schurken zoals Vulture e.d. Kraven is dus ook prima, maar om nou The Lizard weer erbij te halen. Smiley face

Decepticon

Avatar

Die Shakir is een goed acteur en hij kan capoeira, hij zou wel een goede keuze zijn.

Blopa

Avatar

Kraven gewoon lekker rus houden.
Zie Mustafa Shakir liever als tombstone heeft ie verdomd nog wat van weg ook.

kokosnoot

Avatar

Vandaag Far from Home gezien. Was erg leuk. Toch blijf ik de oude 1e met Tobey ook goed vinden. Niet zo raar daar ik een comic fan ben. De oude comics van Spiderman waren nog niet zo over de top. Dus ik waardeer het beide.

Verder hoop ik wel dat ze iemand nemen met een kraven look uit de originele comics. Zoals ook Blopa en Goku al aangeven. Dat is wel zo respectvol naar Stan Lee als naar de comic fans!

Davidius

Avatar

Zou ook liever de originele origin van Kraven/Sergei willen zien #frietgezicht ...hij zou idd perfect zijn!...

Sunspot

Avatar

Haha, ga weg man, hij komt helemaal niet uit WAkanda

Sunspot

Avatar

@Frietface

Nee, hij is cool, maar Dean Morgan heeft het fysiek er niet voor, iets te oud gezicht ook.

Of het moet een oudere versie zijn en dan moet hij bulken dik

Sunspot

Avatar

@MOF

Uncle Ben komt nog sowieso.

Frietgezicht

Avatar

@ Sunspot, te oud? Ik dacht dat het in de comics zijn laatste jacht moest zijn? En fysiek, ach, in Hollywood trainen ze continu voor films met personal trainers etc.

StarWars-SGPer

Avatar

Lijkt me onwaarschijnlijk, aangezien Spiderman aan het eind van Far from home als oorlogscrimineel is neergezet door de media. Waarschijnlijk gaat het meer daarover

NieuwsFilm

meest populair