Gerucht: Kraven the Hunter komt uit Wakanda in MCU

Gerucht: Kraven the Hunter komt uit Wakanda in MCU

Regisseur Jon Watts hoopt Kraven in derde 'Spider-Man'-film te introduceren.

Marvel heeft mogelijk al een gaaf idee over hoe slechterik Kraven the Hunter zal worden geïntroduceerd in zijn filmuniversum. Volgens kunstenaar Boss Logic (een fan die zo succesvol is geworden met het maken van posters dat hij nu ook door filmstudio's wordt ingehuurd) komt de MCU-versie van Kraven namelijk mogelijk uit Wakanda, het land van Black Panther.

Dit is een interessant gerucht. Het idee dat Kraven the Hunter een connectie heeft met Wakanda hebben we ook al eerder gehoord. Regisseur Ryan Coogler wilde hem namelijk introduceren in Black Panther, maar Marvel hield die plannen tegen. Jon Watts heeft onlangs aangegeven deze bekende slechterik graag te willen gebruiken in de derde Spider-Man-film.

In de comics heet Kraven the Hunter eigenlijk Sergei Kravinoff. Hij is een doorgedraaide jager uit Rusland die kosten wat het kost Spider-Man wil vangen om te bewijzen dat hij de beste jager ter wereld is. Boss Logic heeft via-via gehoord dat Marvel dus mogelijk voor een andere insteek kiest. Volgens hem behoort Kraven tot een stam die ooit verbannen is uit een van de eerdere koningshuizen van Wakanda.

Boss Logic heeft ook een concepttekening gemaakt van hoe Kraven er mogelijk uit zo kunnen zien in Marvels filmuniversum. Als referentie voor deze impressietekening heeft hij acteur Mustafa Shakir (Bushmaster in Luke Cage) gebruikt. Hoewel dit zeker gaaf zou zijn, moeten we dit gerucht voorlopig maar met een flinke korrel zout nemen.



NieuwsFilm

meest populair