Algemeen

Marvel maakt 'Thor 4' met Taika Waititi!

Zijn andere project 'Akira' is voor onbepaalde tijd uitgesteld.

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Algemeen
Marvel heeft Taika Waititi, de regisseur van Thor: Ragnarok (2017), ingehuurd voor een vierde film rondom de Noorse dondergod. Dat weet The Hollywood Reporter te melden. Tegelijkertijd is er minder leuk nieuws; Waititi's anime-verfilming Akira blijkt namelijk voor onbepaalde tijd te zijn uitgesteld.


Met Ragnarok wist de Nieuw-Zeelandse filmmaker en acteur Taika Waititi eindelijk de juiste toon te vinden voor Thor (natuurlijk gespeeld door Chris Hemsworth). Zijn film bevatte lekker veel humor en kleur, iets waar het bij Thor (2011) en Thor: The Dark World (2013) duidelijk aan ontbrak. Gezien het succes van Ragnarok, is het niet vreemd dat Marvel graag een vierde film ziet verschijnen.

Waititi zal niet alleen de regie van Thor 4 verzorgen, maar ook het script meeschrijven. Vermoedelijk keert hij ook terug als zijn personage Korg, een favoriet onder de fans. Thor wordt hiermee de eerste held die een vierde solofilm krijgt in het Marvel Cinematic Universe. De kans lijkt groot dat Marvel dit nieuws aankomende zaterdag tijdens zijn presentatie op de San Diego Comic-Con bevestigd.

Akira uitgesteld
The Hollywood Reporter weet ook te melden dat Akira, een film die Waititi zou maken voor Warner Bros., voor onbepaalde tijd is uitgesteld. Deze live-action verfilming van de gelijknamige anime zou eigenlijk in mei 2021 verschijnen. Warner Bros. is echter niet tevreden met het script. Hierdoor kwam Waititi in de problemen met zijn verplichtingen voor Marvel. Warner Bros. wil Waititi wel behouden als regisseur.

19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chris23

Avatar

Na een paar afleveringen word de What we do in The shadows serie toch wel leuk btw. (en Wellington Paranormal

ook)
En dit klinkt ook intressant

Ang3l

Avatar

Yes!

Ik vind t echt een fantastische regisseur en t lijkt ook alsof Hemsworth er zo veel meer plezier aan beleefd. Geloof dat ie dat zelf ook ergens zei in een interview, dat ie eindelijk de juiste Thor had gevonden.

Sure, de humor overheerst wel een beetje, maar ik vond Ragnarok erg verfrissend in t geheel. Als maar niet ALLE films zo worden (GotG is ook wel beetje in die richting) dan kan t een mooie combi zijn.

Boer

Avatar

Dus geen GotG met Thor

Artificialis

Avatar

Thor schijnt in polls telkens als één van de meest favoriete helden naar voren te komen. Begrijpelijk dat Disney hier op in probeert te spelen. De acteur en rol zijn bij mij minder populair, maar ik kan niet ontkennen dat Thor: Ragnarok een zeer goede film was. En zijn aandeel in Endgame was misschien wel het leukst tot nu toe.

Tako

Avatar

2Chris23

Je kan ook de URL tag gebruiken (zie UBB rechtsonder het invoerveld).

Chris23

Avatar

tnx tako.
Khad nooit op ubb geklikt blijkbaar.
Handig.

TheGuardian

Avatar

Leuk! Vond Ragnarok een erg leuke film. Ben dan wel benieuwd waar ze heen gaan qua verhaal.

Civilian Supreme

Avatar

Vind Ragnarok 1 van de beste Marvel films, uitermate vermakelijk(enigste minpuntje vond ik dat hij zo makkelijk werd uitgeschakeld door dat stroomapparaatje)
Ook de wisselwerking met Banner was geweldig. Laat maar komen, is dan ook de enige marvel film waar ik echt naar uit kijk.

Master Of Films

Avatar

Je kon met Thor: Ragnarok wel merken dat de creatieve regiestem en humor van Taika Waititi erin zat.

Frietgezicht

Avatar

^ Sowieso de grappigste. Het is hopen dat waititi gebruik mag maken van karakters als Rocket en Groot. Denk dat je samen met Korg en die ander dan een heerlijk groepje hebt(neem aan dat Hulk niet meer meedoet)

nooffencetaken

Avatar

Goed nieuws!
Korg mag van mij iets meer in beeld zijn. En dan van die heerlijke hersenloze gesprekken voeren met Pratt

Rafael11

Avatar

Mooi! Alleen wel klein beetje jammer dat we geen Loki gaan zien, hoort toch wel een beetje bij een Thor film.

Robbepost

Avatar

Ik vind Ragnarok uiteraard wel de beste Thor film, maar zeker geen hoogvlieger in het MCU.

Goku32

Avatar

Frietgezicht,dat moet wel dat hij gebruik maakt van groot en rocket. Want hij ging met hun mee toch. Zou wel apart zijn als hun nergens te bekennen zijn. Ik vond deel 3 wel grappig niet echt bijzonder of zo.

Maac

Avatar

Gewoon oké. Het is alleen voor mij fysiek onmogelijk om te lachen om Hemsworth en Ruffalo.

NieuwsFilm

meest populair