Marvel maakt 'Thor 4' met Taika Waititi!

Marvel maakt 'Thor 4' met Taika Waititi!

Zijn andere project 'Akira' is voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Marvel heeft Taika Waititi, de regisseur van Thor: Ragnarok (2017), ingehuurd voor een vierde film rondom de Noorse dondergod. Dat weet The Hollywood Reporter te melden. Tegelijkertijd is er minder leuk nieuws; Waititi's anime-verfilming Akira blijkt namelijk voor onbepaalde tijd te zijn uitgesteld.

Bekijk de afbeelding
Met Ragnarok wist de Nieuw-Zeelandse filmmaker en acteur Taika Waititi eindelijk de juiste toon te vinden voor Thor (natuurlijk gespeeld door Chris Hemsworth). Zijn film bevatte lekker veel humor en kleur, iets waar het bij Thor (2011) en Thor: The Dark World (2013) duidelijk aan ontbrak. Gezien het succes van Ragnarok, is het niet vreemd dat Marvel graag een vierde film ziet verschijnen.

Waititi zal niet alleen de regie van Thor 4 verzorgen, maar ook het script meeschrijven. Vermoedelijk keert hij ook terug als zijn personage Korg, een favoriet onder de fans. Thor wordt hiermee de eerste held die een vierde solofilm krijgt in het Marvel Cinematic Universe. De kans lijkt groot dat Marvel dit nieuws aankomende zaterdag tijdens zijn presentatie op de San Diego Comic-Con bevestigd.

Akira uitgesteld
The Hollywood Reporter weet ook te melden dat Akira, een film die Waititi zou maken voor Warner Bros., voor onbepaalde tijd is uitgesteld. Deze live-action verfilming van de gelijknamige anime zou eigenlijk in mei 2021 verschijnen. Warner Bros. is echter niet tevreden met het script. Hierdoor kwam Waititi in de problemen met zijn verplichtingen voor Marvel. Warner Bros. wil Waititi wel behouden als regisseur.

NieuwsFilm

meest populair