Celebrity

Waarom besloot Linda Hamilton terug te keren voor 'Terminator: Dark Fate'?

James Cameron speelde ook een rol in haar terugkomst.

door Wouter Drummen om 15:44 in Celebrity
Een van de grootste films van dit jaar is zonder twijfel Terminator: Dark Fate. Hiervoor keert ook de eerste Sarah Connor terug, namelijk Linda Hamilton. In eerste instantie, wist de 62-jarige actrice niet of ze bijna dertig jaar na Terminator 2; Judgement Day wel wilde terugkeren voor nog een film. Uiteindelijk besloot ze het toch te doen. Kennelijk heeft James Cameron daar ook een grote rol in gespeeld.

Zo zei Hamilton dat haar ex-man Cameron erg belangrijk was geweest bij het maken van een beslissing: ''Hij had me maar liefst drie keer gebeld, voordat ik besloot hem terug te bellen. Toen zei hij: 'Het gaat over een rol'. Ik vroeg hem welke. Hij had het er lang en in detail over. Hij was er helemaal weg van. Toch heb ik meerdere weken de tijd nodig gehad om een besluit te nemen. Ik wilde namelijk zeker weten of dit deel iets toevoegt''.

Toch ja gezegd
''Uiteindelijk besloot ik het toch te doen'' gaat Hamilton verder. ''Het is erg interessant opnieuw dit personage te spelen na zo'n lange tijd. Sarah Connor is dezelfde persoon, maar ze is zeker veranderd door alles wat er gebeurd is. Het is niet hetzelfde verhaal als wat we gewend zijn. Het is een vrouw met een andere missie, een ander verhaal en daar kon ik mee werken''.

''Vergis jullie niet, Sarah is nog steeds een 'wild card', maar nu is ze een 'wild card' zonder een echt doel. Dit maakt haar onvoorspelbaar. Ze heeft het lastig zich nog echt menselijk te voelen. Ze moet diep gaan om weer een betekenis aan haar leven te geven''.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Toch mooi dat geld blijkbaar geen enkele rol speelt voor haar........

SeanDeNiro

Avatar

Zo is het. En dat ze lang heeft getwijfeld spreekt ook boekdelen. Als het echt zo fantastisch zou zijn had ze meteen ja gezegd.

Frietgezicht

Avatar

Haar Conner en Ripley bewezen dat we allemaal openstaan voor sterke powervrouwen zolang het overtuigend en niet geforceerd overkomt.

Zonde eigenlijk dat met haar powerrol en status ik amper een film kan bedenken na Terminator 2 waar ze in zat. Verder dan Dante’s Peak kwam ik niet.

omniesbonsai

Avatar

Zonder Cameron achter de regiesstoel,en de zonder de muziek van Brad fieder
Heb ik er weinig vertrouwen in
Maar ik laat me verrassen,misschien is het een erg goed vervolg op judgement day

Bintzak

Avatar

Sarah Connor VS Ellen Ripley graag. Zou epic wezen.

Goku32

Avatar

Waarschijnlijk heeft ze geld nodig hahhahahaaha

Sunspot

Avatar

Grappig, wis tniet dat ze met James Cameron getrouwd was.

Vind het nog steeds jammer dat het bijna zeker, voornamelijk om de vrouwen gaat draaien.

En weer zo jammer dat Edwart Furlong niet meedoet, miste dat ook dik bij T3.

Civilian Supreme

Avatar

1 sterke vrouw is niet genoeg! Laten we er minimaal 3 sterke vrouwen in stoppen! Die T2000 is kansloos.

John Wayne

Avatar

Apart dat er meteen mensen zijn die weten dat ze het gewoon voor het geld doet en geen andere reden. Hamilton is allang binnengelopen en hoeft niet meer te acteren voor geld. Het kan dus best zijn dat ze een andere motivatie zocht.

Master Of Films

Avatar

John Wayne "Hamilton is allang binnengelopen en hoeft niet meer te acteren voor geld."
Mbt deze info. Heb je ook een betrouwbare bron?

John Wayne "Apart dat er meteen mensen zijn die weten dat ze het gewoon voor het geld doet en geen andere reden."
John Wayne "Het kan dus best zijn dat ze een andere motivatie zocht."
Geld is nou eenmaal de motivator van vele mensen. Het is niets meer dan een logische gedachte.

John Wayne

Avatar

Beste Mof, ze is destijds gescheiden van James Cameron. Er is geen geheim van gemaakt dat ze een bedrag van $ 50 miljoen er aan heeft overgehouden. Zoek het op, je kunt het zo vinden. Je kunt ook zoeken op haar naam met de toevoeging 'net worth '. Het zou me niet verbazen als haar vermogen nog hoger uitvalt. Daarnaast mag ik vragen wat de bron dan is waar vermeld wordt dat ze de rol heeft aangenomen voor het geld (goede motivator of niet)?

Master Of Films

Avatar

Beste John Wayne. Ik schreef een betrouwbare bron. Waar is het bewijs dat ze niet voor het geld doet. Daarnaast hoef je mij niet te vragen voor een bron. Want ik heb niet gezegd dat ze wel voor het geld zou gaan doen, laat staan dat ik de anderen mensen gelijk heb gegeven mbt dat Hamilton voor het geld doet.

De algemene regel wat als sinds de mensheid geld, is dat geld als motivator voor diensten wordt gebruikt. Vind je dat dan raar dan mensen haar dan gaat " beschuldigen" dat ze wel voor het geld doet. Dat ik dat je nog moet gaan vertellen vind ik wel apart.

nieuwslaatste nieuws

meest populair