Celebrity

'Floyd Mayweather wil gevecht Justin Bieber vs Tom Cruise regelen'

Hij ziet het wel zitten!

door FilmTotaal om 07:57 in Celebrity
De Canadese zanger Justin Bieber daagde recentelijk nog Tom Cruise uit tot een gevecht. Het lijkt er niet van te komen, aangezien de Mission: Impossible - Fallout ster er niet op heeft gereageerd. Toch wil oud-wereldkampioen Floyd Mayweather het gevecht maar wat graag organiseren.

Mayweather wordt gezien als een van de grootste boksers aller tijden. Hij heeft zijn vijftig optredens als profbokser allemaal gewonnen en is wereldkampioen geweest in vijf verschillende gewichtsklassen. Hij vecht al een tijdje niet meer, maar promoot wel nog steeds gevechten. Hij wil dan ook maar wat graag dat de confrontatie tussen Bieber en Cruise plaatsvindt.

Komt het er echt van?
Zo zei Mayweather: ''Ik zal geen van beide mannen trainen. Maar ik wil maar wat graag het gevecht promoten. Dat zie ik wel zitten. Maar op dit moment is dat nog niet het geval, niemand heeft contact met mij opgenomen dus ik wacht het dus nog maar even rustig af''.

Mayweather was een paar jaar geleden goed bevriend met Bieber. Hij gaf de zanger zelfs bokstraining, maar als gevolg van een ruzie in 2017 praten de twee bekendheden niet meer met elkaar.

NieuwsFilm

meest populair