Celebrity

Alles over de relatie van Lady Gaga & Bradley Cooper

Een overzicht van de alle ontwikkelingen rondom deze twee beroemdheden.

door FilmTotaal om 11:54 in Celebrity
Eerder deze week bracht het Amerikaanse roddelblad In Touch het gerucht naar buiten dat Lady Gaga en Bradley Cooper toch echt smoorverliefd op elkaar zijn en zelfs inmiddels samenwonen. Maar is dat wel waar? Of zijn de twee sterren gewoon bevriend?

Het Amerikaanse roddelblad In Touch beweerde stellig dat Gaga (33) inmiddels bij Cooper (44) ingetrokken zou zijn. Toch geloven de meeste fans dit niet. Er is immers geen bewijs en de twee beroemdheden hebben zelf ook nog niets laten weten. Er is dus rook, maar is er ook vuur?


Een liefde geboren?
Al sinds het verschijnen van A Star Is Born (2018) gaan er geruchten rond dat de twee hoofdrolspelers in het echt ook verliefd op elkaar zijn geworden. Hoewel Gaga en Cooper dat tot nu toe altijd hebben ontkend, lijkt het tegenbewijs zich de laatste maanden steeds verder op te stapelen. Zo zijn beide sterren inmiddels vrijgezel.

Intiem optreden bij Oscars
In februari verbrak Gaga haar verloving met Christian Carino (50), talentmanager van beroep. Dat was vlak voor de Oscars. Die avond gooiden Gaga en Cooper opnieuw olie op het vuur met hun innige performance van Shallow uit A Star Is Born. Volgens veel kijkers spatte de liefde van het scherm af. Later verklaarde Gaga dat dat ook precies de bedoeling was. "Als je een liefdesnummer zingt, wil je ook dat mensen dat voelen", zei Gaga toen bij Jimmy Kimmel.


Cooper verbreekt relatie
Begin juni werd bekend dat Cooper en zijn toenmalige vriendin Irina Shayk (33) uit elkaar gingen. Cooper was niet getrouwd met het Russische topmodel, maar zij hebben wel samen een kindje. Shayk zou volgens Radar Online het vertrouwen in Cooper zijn verloren, omdat zij vermoedde dat hij vreemdging met Gaga. "Irina en Bradley hebben de laatste tijd veel ruzie", vertelde een anonieme bron toen. "Daarnaast is hij op de meest vreemde momenten van de dag bij Gaga te vinden".

Trouwen en kinderen
Gaga en Cooper zwijgen tot nu toe in alle toonaarden. De weg voor hun relatie is vrij en volgens In Touch hebben de twee elkaar dan ook inmiddels al gevonden. In Touch beweert namelijk dat Gaga en Cooper samenwonen. Gaga zou zijn verhuisd naar het mega-appartement in New York. Ook zouden de twee trouwplannen en een kinderwens hebben.

Deze roddel moet voorlopig maar met een flink korreltje zout genomen worden. Veel andere bladen lijken het bericht niet te geloven, omdat er maar weinig over wordt geschreven. Toch zou deze mogelijke ontwikkeling geen grote verrassing zijn, want Gaga en Cooper kunnen het overduidelijk goed met elkaar vinden. De twee kunnen natuurlijk ook gewoon goed bevriend zijn. Of speelt er toch meer?

NieuwsFilm