Celebrity

Alles over de relatie van Lady Gaga & Bradley Cooper

Een overzicht van de alle ontwikkelingen rondom deze twee beroemdheden.

door Jeffrey Kouters om 11:54 in Celebrity
Eerder deze week bracht het Amerikaanse roddelblad In Touch het gerucht naar buiten dat Lady Gaga en Bradley Cooper toch echt smoorverliefd op elkaar zijn en zelfs inmiddels samenwonen. Maar is dat wel waar? Of zijn de twee sterren gewoon bevriend?

Het Amerikaanse roddelblad In Touch beweerde stellig dat Gaga (33) inmiddels bij Cooper (44) ingetrokken zou zijn. Toch geloven de meeste fans dit niet. Er is immers geen bewijs en de twee beroemdheden hebben zelf ook nog niets laten weten. Er is dus rook, maar is er ook vuur?


Een liefde geboren?
Al sinds het verschijnen van A Star Is Born (2018) gaan er geruchten rond dat de twee hoofdrolspelers in het echt ook verliefd op elkaar zijn geworden. Hoewel Gaga en Cooper dat tot nu toe altijd hebben ontkend, lijkt het tegenbewijs zich de laatste maanden steeds verder op te stapelen. Zo zijn beide sterren inmiddels vrijgezel.

Intiem optreden bij Oscars
In februari verbrak Gaga haar verloving met Christian Carino (50), talentmanager van beroep. Dat was vlak voor de Oscars. Die avond gooiden Gaga en Cooper opnieuw olie op het vuur met hun innige performance van Shallow uit A Star Is Born. Volgens veel kijkers spatte de liefde van het scherm af. Later verklaarde Gaga dat dat ook precies de bedoeling was. "Als je een liefdesnummer zingt, wil je ook dat mensen dat voelen", zei Gaga toen bij Jimmy Kimmel.


Cooper verbreekt relatie
Begin juni werd bekend dat Cooper en zijn toenmalige vriendin Irina Shayk (33) uit elkaar gingen. Cooper was niet getrouwd met het Russische topmodel, maar zij hebben wel samen een kindje. Shayk zou volgens Radar Online het vertrouwen in Cooper zijn verloren, omdat zij vermoedde dat hij vreemdging met Gaga. "Irina en Bradley hebben de laatste tijd veel ruzie", vertelde een anonieme bron toen. "Daarnaast is hij op de meest vreemde momenten van de dag bij Gaga te vinden".

Trouwen en kinderen
Gaga en Cooper zwijgen tot nu toe in alle toonaarden. De weg voor hun relatie is vrij en volgens In Touch hebben de twee elkaar dan ook inmiddels al gevonden. In Touch beweert namelijk dat Gaga en Cooper samenwonen. Gaga zou zijn verhuisd naar het mega-appartement in New York. Ook zouden de twee trouwplannen en een kinderwens hebben.

Deze roddel moet voorlopig maar met een flink korreltje zout genomen worden. Veel andere bladen lijken het bericht niet te geloven, omdat er maar weinig over wordt geschreven. Toch zou deze mogelijke ontwikkeling geen grote verrassing zijn, want Gaga en Cooper kunnen het overduidelijk goed met elkaar vinden. De twee kunnen natuurlijk ook gewoon goed bevriend zijn. Of speelt er toch meer?

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Mooi stukje, interessant en duidelijk met liefde geschreven.

Als mensen de tijd hebben kunnen ze ook mijn vlog bekijken die ongeveer 4 uurtjes duurt. Daarin ga ik nog dieper in op dit onderwerp en bespreek ik ook de breuk van Wesley en Yolanthe die door FT compleet vergeten is.

Ook heb ik een interview met John Boon, de neef van de casting director van Police Academy 3 : Back in Training.
Hij zal ook zijn favo films van 2009 delen. Dus kom genieten!

OzorNox

Avatar

@Frietgezicht: zooo hard gelachen om je reactie. Kostelijk haha. Al moet ik toegeven dat ik stiekem dit soort artikelen wel leuk vind...

Master Of Films

Avatar

Ik maak altijd tijd vrij voor elke podcast/vlog/blogpost van Frietgezicht Smiley face Al was het alleen maar om mijn FOMO meter hoog te houden.

Hiss

Avatar

Ik dacht het al te horen in de stem van Rocket Raccoon in Endgame.

JIGSAW8

Avatar

voor we het weten is lady gaga gecast als een vrouwelijke rocket raccoon in guardians of the galaxy vol 3

nieuwslaatste nieuws

meest populair