Brad Pitt als ruimtevaarder in verbluffende trailer 'Ad Astra'!

Brad Pitt als ruimtevaarder in verbluffende trailer 'Ad Astra'!

Deze moet je op groot scherm zien!

De tweede trailer voor science-fictionfilm Ad Astra is er eentje die je met open mond doet kijken. Poëtisch en mysterieus nemen de beelden je mee op ruimtereis.



In de trailer is Brad Pitts Roy McBride op zoek naar zijn vader, Clifford (Tommy Lee Jones). Hij ontrafelt het mysterie dat het overleven van onze planeet bedreigt, en ontdekt geheimen die ons doen twijfelen aan ons bestaan in de kosmos.

Schizoïde persoonlijkheid
De film is dus zeker geen actiegeweld zoals Star Wars, maar eerder een psychologisch gegeven. Regisseur James Gray: "Het is eerder een poging van ons om een schizoïde persoonlijkheid te onderzoeken, en hoe men daar de voorkeur aan geeft bij astronauten in de ruimte, omdat je geen emotionele band hebt. Brad Pitt speelt iemand met schizoïde neigingen, al is dit niet direct een karaktertrek, maar eerder de diepe achtergrond van het personage."

Ad Astra is al een keer uitgesteld na de overname van FOX door Disney. Nu komt de film in Nederland uit op 19 september. Naast Pitt en Jones hebben ook Ruth Negga, Liv Tyler en Donald Sutherland belangrijke rollen. Bekijk hieronder ook de nieuwe poster.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair