Bekijk hier de trailers van de San Diego Comic-Con: 'The Walking Dead', 'It: Chapter Two' en meer

Bekijk hier de trailers van de San Diego Comic-Con: 'The Walking Dead', 'It: Chapter Two' en meer

De komende dagen updaten we dit artikel met enige regelmaat.

De San Diego Comic-Con is in volle gang. Fans krijgen heel wat nieuws te horen rond films, series, comics, games en meer. Voor filmstudio's is het een kans om te laten zien waar ze mee bezig zijn. Dat betekent ook dat er heel wat trailers worden vrijgegeven. In dit overzicht zetten we ze voor je op een rij.

De komende dagen kan je dit artikel bekijken voor trailers die je gemist zou kunnen hebben.
The Walking Dead
Echt beeldmateriaal zien we niet, maar er is wel een teaser vrijgegeven voor de eerste Walking Dead-film! In de teaser zien we een helikopter naar wat naar het schijnt Philadelphia is. We leren wat er met Rick Grimes is gebeurd en zien de rest van zijn verhaal.



Cats
Ondanks een topcast, ziet deze eerste trailer voor Cats er nogal... apart uit. Misschien is de trailer wel enger dan die voor It: Chapter Two. We zien een stel katten die elk jaar bij elkaar komen om te kijken wie van hen naar de kattenhemel mag.



Top Gun: Maverick
Tom Cruise was ook aanwezig op de Comic-Con en kwam het podium oplopen tijdens het panel van Paramount Pictures voor Terminator: Dark Fate. Daar mocht de acteur de eerste beelden van de film laten zien. Hierin zien we dat Peter Mitchell de zoon van Goose moet opleiden en door de pilotentraining loodst. Tegelijk draait de film om de opkomst van drones.



Jay and Silent Bob Reboot
Jay en Silent Bob reizen in deze film door de Verenigde Staten. Daarbij hopen ze te voorkomen dat er een reboot gemaakt wordt van Bluntman and Chronic. Onderstaande trailer geeft een eerste indruk van de film en zit boordevol cameo's van beroemdheden.



It: Chapter Two
De SDCC ging van start met behoorlijk enge beelden van deze vervolgfilm. Wederom baseert men zich op het boek van Stephen King, waarvan nog de helft verfilmd moest worden. We volgen volwassen versies van de Losers Club, die het 27 jaar na hun eerste gevecht weer op moeten nemen tegen de kwaadaardige Pennywise.



NieuwsFilm

meest populair