Keert superschurk Thanos terug in het Marvel Cinematic Universe?

Keert superschurk Thanos terug in het Marvel Cinematic Universe?

We zeggen van niet, maar schijnbaar kan het wel.

Jim Starlin wil meer van Thanos zien in het Marvel Cinematic Universe. De superschurk vormde de eerste tien jaar de grote vijand, maar zijn verhaal lijkt met Avengers: Endgame volledig afgerond te zijn. Maar als het aan de bedenker van het personage ligt, keert hij in toekomstige films gewoon terug.

Starlin sprak tijdens de San Diego Comic-Con met Popcorn Talk Network en vertelde dat wat hem betreft Josh Brolin terugkeert als Thanos. Volgens de bedenker kan de franchise nog heel wat met het personage doen, vooral omdat Adam Warlock zijn opwachting lijkt te maken.

Heel wat mogelijkheden
Volgens Starlin is er nog veel mogelijk met Thanos. "Weet je, ze hebben zoveel geld met hem verdiend, dat ik niet kan geloven dat ze het niet eens doen. En ik ken Josh Brolin, die oorspronkelijk zie dat het een eenmalig iets was en sindsdien daarop terug is gekomen," begon Starlin zijn verhaal.

Mogelijkheden voor meer zijn er genoeg. "Ze introduceren straks Warlock en dat leidt tot Magus en Thanos vormt een onderdeel van de Magus Warlock-verhaallijn. Dus de mogelijkheid bestaat, dat we hem op die manier gaan zien. Ik noem het nu, zodat iemand in de studio er mee aan de slag kan."

NieuwsFilm

meest populair