Algemeen

Keert superschurk Thanos terug in het Marvel Cinematic Universe?

We zeggen van niet, maar schijnbaar kan het wel.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Jim Starlin wil meer van Thanos zien in het Marvel Cinematic Universe. De superschurk vormde de eerste tien jaar de grote vijand, maar zijn verhaal lijkt met Avengers: Endgame volledig afgerond te zijn. Maar als het aan de bedenker van het personage ligt, keert hij in toekomstige films gewoon terug.

Starlin sprak tijdens de San Diego Comic-Con met Popcorn Talk Network en vertelde dat wat hem betreft Josh Brolin terugkeert als Thanos. Volgens de bedenker kan de franchise nog heel wat met het personage doen, vooral omdat Adam Warlock zijn opwachting lijkt te maken.

Heel wat mogelijkheden
Volgens Starlin is er nog veel mogelijk met Thanos. "Weet je, ze hebben zoveel geld met hem verdiend, dat ik niet kan geloven dat ze het niet eens doen. En ik ken Josh Brolin, die oorspronkelijk zie dat het een eenmalig iets was en sindsdien daarop terug is gekomen," begon Starlin zijn verhaal.

Mogelijkheden voor meer zijn er genoeg. "Ze introduceren straks Warlock en dat leidt tot Magus en Thanos vormt een onderdeel van de Magus Warlock-verhaallijn. Dus de mogelijkheid bestaat, dat we hem op die manier gaan zien. Ik noem het nu, zodat iemand in de studio er mee aan de slag kan."

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rohieth

Avatar

Met de 'multiverse' die ze gecreeerd hebben, verwacht ik zoiets juist. De vraag is alleen of Josh Brolin nog terug wil keren.

In Endgame vond ik 'm sowieso niet de slimme schurk die hij in Infinity War was. Maar dat kwam meer omdat de schrijvers zich meer gericht hadden op de Avengers, in plaats van een goede script te schrijven.

Frietgezicht

Avatar

^ Kun je dat onderbouwen?
Ik zeg niet dat je ongelijk hebt maar imo toonde die wel vaak dat die slim is.

In zowel het gevecht met Scarlett Witch als met Captain Marvel verliest hij puur op kracht maar door snel en slim na te denken wint hij beide situaties.


On-topic : Natuurlijk zou het top zijn hem weer te zien maar dan moet de reden wel echt goed zijn en niet alleen om het terug brengen.
Ik zie liever dan een Apocalypse die wel de comics eer aandoet.

ultraThijs

Avatar

Ik vind Thanos na de Joker in TDK de beste schurk ooit op film gezet. Dus kom maar op met meer Thanos in de MCU.

centr1no

Avatar

De comics met Adam Warlock die leiden naar Infinity Wars zijn zo warrig en op een totaal ander fanta-niveau dat ik ze nooit interessant heb gevonden.
Het feit dat die Magus een geschifte toekomstversie van Warlock is die terug in de tijd gaat is voor mij al genoeg om te bedanken.
Het enige wat ik me kan herinneren uit Infinity Wars dat aansluit op wat we al kennen is dat Gamora opgesloten zit in de soulstone en daaruit bevrijd wordt.

Dat hele gedoe met Celestials en karakters die reizen in de tijd en tussen dimensies en het gegoochel met de infinity stones is allemaal zo abstract dat mensen af gaan haken.

TheGuardian

Avatar

Ik zou Thanos ook graag terug zien, fantastische villain. Maar dan moet het wel in het verhaal passen. Ik heb net Marvel ultimate alliance 3 aangeschaft en gespeeld en daar werkt hij aan het einde samen met de helden voor z'n eigen doeleinden. Misschien zoiets interessant is.

chefry1983

Avatar

Thanos was goed opgebouwd en uitgediept in Infinity War. In Endgame was zijn aandeel minder maar dat kwam omdat de film niet om hem maar om the avengers draaide.
Ik hoop niet dat hij terugkeert. Zijn verhaal is klaar en het word tijd om op te bouwen naar een nieuwe schurk.

Rohieth

Avatar

Frietgezicht:

Het gaat er bij niet om dat ie slim is. Maar in Infinity War waren zijn motieven duidelijker en had hij een reden om de stenen te (laten) stelen. En in die film had hij lagen. Hij was emotioneel, hij was kwaad, hij had een doel. En hij was iemand waarvoor je bang was.

In Endgame is hij gewoon een schurk die hetzelfde wil, alleen zit er geen ene emotie achter.

Rickb

Avatar

Disney hmmm. Remakes zijn nu orde van de dag.

ridjieddo

Avatar

Rohieth: je kan niet verwachten dat Thanos in beide films evenveel ruimte krijgt om zijn karakter te verdiepen, er zijn zo veel andere personages die hun arc met Endgame beëindigen (vooral Iron Man). Infinity War was heel verfrissend omdat Thanos bijna het hoofdpersonage leek - hij kreeg superveel screentime. Aangezien de motivatie al duidelijk is in Infinity War lijkt het me ook niet erg nodig om zijn motivatie opnieuw toe te lichten in Endgame. Naar mijn mening in ieder geval geen slecht script zoals je beweert.

NieuwsFilm