De 'Marvel Sisterhood' in strakke 'Avengers: Endgame' beelden!

De 'Marvel Sisterhood' in strakke 'Avengers: Endgame' beelden!

Alle heldinnen verzamelen!!

Marvel Studios rondde dit jaar de 'Infinity Saga' af met Avengers: Endgame en de recente spidey solofilm. In een tijd dat er in de filmwereld veel wordt gesproken over diversiteit in Hollywoodfilms koos Marvel Studios ervoor om de "girl-power" van het Marvel Cinematic Universe samen te vatten in opvallende, pakkende scène in de vierde Avengers-film.

Met de Blu-ray / Dvd-uitgave in aantocht verschijnen er komende tijd ongetwijfeld meer online featurettes. Onderstaande korte video laat wat clips zien uit de grote eindstrijd en laat heel wat actrices aan het woord met Danai Gurira (Okoye), Letitia Wright (Shuri), Elizabeth Olsen (Wanda Maximoff / Scarlet Witch), Karen Gillan (Nebula) en uiteraard Gwyneth Paltrow (Pepper Potts).


Nieuwe trailer
Anthony en Joe Russo's Avengers: Endgame verschijnt eind deze maand digitaal in de States en in Nederland debuteert de thuisuitgave pas eind augustus. Hieronder zie je een nieuwe Blu-ray trailer.


Black Widow-video!
En als laatste een korte online featurette met Scarlett Johansson over het aandeel van haar Natasha Romanova a.k.a. Black Widow.



NieuwsFilm

meest populair