Algemeen

Gave poster 'Zombieland: Double Tap'

Nu nog de trailer voor deel 2.

door Bram de Groot om 17:59 in Algemeen
Nog dit jaar verschijnt Zombieland: Double Tap, het vervolg op de succesvolle zombiekomedie Zombieland uit 2009. Hieronder zie je een nieuwe poster die door studio Sony Pictures is onthuld.

In het vervolg keert het viertal Woody Harrelson (Tallahassee), Emma Stone (Wichita), Jesse Eisenberg (Columbus) en de film gegroeide Abigail Breslin (Little Rock) terug. Dit keer krijgen ze hulp van namen als Rosario Dawson, Zoey Deutch en Avan Jogia.

Dit bericht bekijken op Instagram

Get ready for seconds... #Zombieland2

Een bericht gedeeld door Zombieland 2: Double Tap (@zombieland) op


Geëvolueerde zombies
Sinds de eerste film zijn Columbus, Tallahassee, Wichita en Little Rock verhuisd naar het Amerikaanse binnenland. Ze moeten het opnemen tegen geëvolueerde zombies, mede-overlevenden en de groeipijnen van de sneaky geïmproviseerde familie.

Het script werd geschreven Deadpool-schrijvers Paul Wernick en Rhett Reese en de regie lag opnieuw in handen van regisseur Ruben Fleischer (Venom). Vanaf 21 november in de Nederlandse bioscoopzalen.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Ik vond de 1e Zombieland film zeer vermakelijk. Ruben Fleischer kan zich beter met dit soort films bezig houden dan met Venom.

NieuwsFilm